UVC Lamp Germicidal With Ozone - ML01-01

UVC Lamp Germicidal With Ozone - ML01-01

Brendi:Lampmed
Barkodi:8605036611491
Disponueshmëria:Në Stok
  • Zbritje 23%

    68.00€

    * Përfshirë TVSH-në
  • 88.00€

Shiko të gjitha specifikat

Metodat e pagesës:


Shpërndaje:

USER MANUAL     


Kjo nuk është llambë për ndriçim!!!̈

Ndizeni me telekomandë dhe largohuni nga hapësira, sterilizuesi do të sktivizohet mbas 15 sekondave.

*Patjetër lexojeni udhëuesin para përdorimit.

*Gjatë kohës së sterilizimit, mos qëndroni në dhomë. Ekspozimi ndaj rreze UVC (ultravjollcë)  mund të rezultojë me dëme serioze, përfshirë irritime të syve dhe lëkurës.

LAMPMED ju mundëson dezinfektim dhe sterilizim të hapësirës tuaj për vetëm 15 minuta! Përmes UVC dritës, llampa asgjëson viruset, bakteret si dhe mikroorganizmat tjerë të dëmshëm. Ndizni LAMPMED dhe rrini të qetë!

 

Kjo nuk është llambë për ndriçim!!!̈

Ndizeni me telekomandë dhe largohuni nga hapësira, sterilizuesi do të sktivizohet mbas 15 sekondave.

*Patjetër lexojeni udhëuesin para përdorimit.

*Gjatë kohës së sterilizimit, mos qëndroni në dhomë. Ekspozimi ndaj rreze UVC (ultravjollcë)  mund të rezultojë me dëme serioze, përfshirë irritime të syve dhe lëkurës.

LAMPMED është tejet komapkte dhe mund ta bartni në çdo hapësirë të cilën dëshironi ta sterilizoni dhe dezinfektoni. Me anë të rrezeve UV  asgjëson viruset, bakteret dhe ju mundëson një ambient të pastër pa mikroorganizma të dëmshëm.

 

Kjo nuk është llambë për ndriçim!!!̈

Ndizeni me telekomandë dhe largohuni nga hapësira, sterilizuesi do të sktivizohet mbas 15 sekondave.

*Patjetër lexojeni udhëuesin para përdorimit.

*Gjatë kohës së sterilizimit, mos qëndroni në dhomë. Ekspozimi ndaj rreze UVC (ultravjollcë)  mund të rezultojë me dëme serioze, përfshirë irritime të syve dhe lëkurës.

A e dini se mund të keni një ambient të dezinfektuar për vetëm 15 minuta? LAMPMED asgjëson viruset dhe bakteret me anë të UVC dritës nga ambienti juaj. I lehtë për përdorim me një dizajn kompakt, LAMPMED ju mundëson siguri dhe higjienë maksimale.

 

Kjo nuk është llambë për ndriçim!!!̈

Ndizeni me telekomandë dhe largohuni nga hapësira, sterilizuesi do të sktivizohet mbas 15 sekondave.

*Patjetër lexojeni udhëuesin para përdorimit.

*Gjatë kohës së sterilizimit, mos qëndroni në dhomë. Ekspozimi ndaj rreze UVC (ultravjollcë)  mund të rezultojë me dëme serioze, përfshirë irritime të syve dhe lëkurës.

Pastrim efikas nga viruset dhe bakteret pa kemikale të dëmshme vetëm me rreze UVC. LAMPMED dezinfekton dhe sterilizon dhomën dhe mundëson ambient të shëndoshë të qëndrimit.

 

Kjo nuk është llambë për ndriçim!!!̈

Ndizeni me telekomandë dhe largohuni nga hapësira, sterilizuesi do të sktivizohet mbas 15 sekondave.

*Patjetër lexojeni udhëuesin para përdorimit.

*Gjatë kohës së sterilizimit, mos qëndroni në dhomë. Ekspozimi ndaj rreze UVC (ultravjollcë)  mund të rezultojë me dëme serioze, përfshirë irritime të syve dhe lëkurës.

Krijoni ambient të sigurtë për klientët tuaj! Lëshoni LAMPMED vetëm dy herë në javë nga 15 minuta dhe dezinfektoni lokalin tuaj nga bakteret dhe viruset e dëmshme.

Shkruaj koment

    1           5
Captcha