Elteco Depo Doganore


Aty ku gjërat më të bukura fillojnë nga zemra e kompanisë. Ne jemi ndërmarrje e specializuar e shitjes me pakicë dhe shumicë e materialeve elektrike dhe e ndriçimit.

Për të ju ofruar shërbime sa më efikase, ne jemi kujdesur të kemi staf të gjerë rreth vetës me njerëz të duhur, duke ju mundësuar në këtë mënyrë prezantimin e produkteve, mënyrën e përdorimit, sqarimin e përmbajtjes së produktit dhe funksionimin e tij në menyrë sa më profesionale.

Duke u munduar të ju qëndrojmë sa më afër kërkesave të juaja tani ju kemi mundësuar gjithashtu edhe blerje online përmes uebfaqës tonë. Qellimi jonë që 15 vite është që të ofrojmë në treg produkte të klasit të lartë të cilat funksionojnë me konsum minimal të energjisë elektrike kështu duke u kujdesur për të shkaktuar shpenzime minimale tek përdoruesit dhe duke mbrojtur ambientin gjithashtu.

Produktet tona janë të çertifikuara dhe të testuara, duke u cilësuar si produktet të klasit të parë A++ të shpenzimit të energjisë elektrike. Produketet tona mbajnë garancion dy vjeçar në këtë mënyrë ju kemi ofruar besnikëri dhe gatishmëri në sherbim.
Elteco Depo Doganore
Lubizhda p.n, Prizren 20000
Google Maps
Tel:
+383 45 115 666
Tel/Fax:
+383 38 210 666

Orari i punës
E Hëne: 08:00 - 17:00
E Marte: 08:00 - 17:00
E Mërkure: 08:00 - 17:00
E Enjte: 08:00 - 17:00
E Premte: 08:00 - 17:00
E Shtune: 08:00 - 17:00
E Diele: Pushim