Elteco
Shporta

Lista e produkteve

Watt: 360W Amper:30A Volt: 220-240/12V Materiali: Alumin Ngjyra: e hirtë Garancion: 2 vite..
Watt: 400W Amper:33A Volt: 220-240/12V Materiali: Alumin Ngjyra: e hirtë Garancion: 2 vite..
Watt: 500W Amper: 40A Volt: 220-240/12V Materiali: Alumin Ngjyra: e hirtë Garancion: 2 vite..
Watt: 216W Amper: 18A Volt: 12V Modeli: me kontroller Materiali: Alumin Ngjyra: e zezë/hirtë Garancion: 2 vite..
Watt: 6 Llamba e leximit në mur përdor një panel LED të përshtatshëm për sytë, duke siguruar ndriçim të butë dhe pa dridhje që nuk do t'ju lodhë sytë edhe pas orëve të gjata të motit që është për punë, studim ose thjesht lexim. Thjesht prek butonin e sensorit të kontaktit për të ndërruar 3 nivele nd..
Watt: 9W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 720lm Fyti: E27 Modeli: A60 Përmasat: 108mmx60mm Volt: 220-240V Garancion: 2 vite..
Watt: 2x50W Fyti: GU10 Volt: 220-240V Përmasat: 70mmx92mmx150mm Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: alumin Ngjyrë: e hirtë Modeli: gjysëm cilindrik Garancioni: 2 vite..
Fytii:E27Watt:4WVolt:220-240VNgjyra e drites:2200KFuqia e ndriqimit:350lmPermasat:140mmx108mm..
Watt: 6W Ngjyra: 2700K Fuçia ndriçimit: 660lm Fyti: E27 Modeli: T30 Përmasat: 300mmx30mm Volt: 220-240v Garancion: 2 vite..
Watt: 6W Ngjyra: 2700K Fuçia ndriçimit: 880lm Fyti: E27 Modeli: G95 Përmasat: 128mmx95mm Volt: 220-240v Garancion: 2 vite..
Watt: 6W Ngjyra: 2700K Fuçia ndriçimit: 880lm Fyti: E27 Modeli: G95 Përmasat: 128mmx95mm Volt: 220-240v Garancion: 2 vite..
Prej 13 deri 24 nga 703 (59 faqe)