Elteco
Shporta

Lista e produkteve

L96-23 L96-23
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Watt: 10x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 950mmx1000mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë: e zezë dhe tranzparente Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd...
L96-18 L96-18
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Watt: 6x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1150mmx1200mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë: e artë dhe hirtë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojllo..
Brendi: Lambario
Watt: 6x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 800mmx800mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin Ngjyrë: e artë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojllojshmëri për çdo shije..
Brendi: Lambario
Watt: 18x35W Fyti: G9 Volt: 220-240V Përmasat: 780mmx1130mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë: e zezë dhe transparente Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. L..
L96-12 L96-12
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Watt: 9x35W Fyti: G9 Volt: 220-240V Përmasat: 1050mmx350mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë: e zezë dhe transparente Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Ll..
L96-04 L96-04
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1000mmx460mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin Ngjyrë: e zezë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojllojshmëri për çdo shij..
Brendi: Lambario
Watt: 3x40W Fyti: E14 Volt: 220-240V Përmasat: 1100mmx400mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe litar Ngjyrë: e zezë dhe bezhë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojllo..
L94-34 L94-34
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Mbajtëse poçi Fyti: E14 Përmasat: 40mmx20mm Ngjyrë: e bardhë Materiali: termoplastikë Garancion: 2 vite !!! Vini re ndriçuesi nuk posedon poçin, ju duhet të shtoni edhe poçin...
L94-14 L94-14
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Mbajtëse poçi Fyti: GU 4 Përmasat: 150mmx20mm Ngjyrë: e bardhë Materiali: termoplastikë Garancion: 2 vite !!! Vini re ndriçuesi nuk posedon poçin, ju duhet të shtoni edhe poçin...
L94-12 L94-12
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Mbajtëse poçi Fyti: E14 Përmasat: 40mmx40mm Ngjyrë: e bardhë Materiali: termoplastikë Garancion: 2 vite !!! Vini re ndriçuesi nuk posedon poçin, ju duhet të shtoni edhe poçin...
L80-08 L80-08
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Watt: 2x36W Ngjyra dritës: 3000K/4200K/6400K Fuçia ndriçimit: 3600lm Volt: 220-240V/12V Ngjyrë: e bardhë Përmasat: 500mmx100mm Kontroller: Po Dimmable : Po Materiali: Akril dhe alumin Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë trendet e fundit dhe risitë e tregut gjithmonë në hap me kohën. Pllafon..
L80-07 L80-07
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Watt: 2x24W Ngjyra dritës: 3000K/4200K/6400K Fuçia ndriçimit: 2400lm Volt: 220-240V/12V Ngjyrë: e bardhë Përmasat: 400mmx100mm Kontroller: Po Dimmable : Po Materiali: Akril dhe alumin Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë trendet e fundit dhe risitë e tregut gjithmonë në hap me kohën. Pllafo..
Prej 697 deri 708 nga 804 (67 faqe)