Elteco
Shporta

NDRIÇIM I MBRENDSHËM

Panel me senzor Ngjyrë: e bardhë Fuqia: Max 2x25W Tensioni: 220-240v Frekuenca : 50 hz Llampa : 2 x E27 Klasa e mbrotjes : IP20 Panelet konsumojnë më pak energji në krahasim me ndriçuesit e tjerë klasikë dhe kanë një jetë më të gjatë me efikasitet të lartë të dritës. Ato nuk përmbajnë gaz dhe..
Watt: 3W Ngjyra dritës: e kaltertë Fuqia ndriçimit: 240lm Volt: 220-240V Përmasat: 7.5x6x5.5cm Ngjyrë: e kaltertë Garancioni: 2 vite ELTECO me linjën moderne të ndriçuesve LED ju mundëson të ndriçoni me thjeshtësi muret e ambientit që ju rrethon. ELTECO LED radhiten në ndriçuesit më ekonom..
Watt: 3W Ngjyra dritës: e bardhë Fuqia ndriçimit: 240lm Volt: 220-240V Përmasat: 7.5x6x5.5cm Ngjyrë: e bardhë Garancioni: 2 vite ELTECO me linjën moderne të ndriçuesve LED ju mundëson të ndriçoni me thjeshtësi muret e ambientit që ju rrethon. ELTECO LED radhiten në ndriçuesit më ekonomik n..
Watt: 3W Ngjyra dritës: Amber Fuqia ndriçimit: 240lm Volt: 220-240V Përmasat: 7.5x6x5.5cm Ngjyrë: e bardhë e ngrohtë Garancioni: 2 vite ELTECO me linjën moderne të ndriçuesve LED ju mundëson të ndriçoni me thjeshtësi muret e ambientit që ju rrethon. ELTECO LED radhiten në ndriçuesit më ekon..
Mbajtëse spotesh Fyti: GU10 Përmasat: 10cmx8.8cmx4cm Materiali: Alumin Ngjyrë: e bardhë dhe e zezë Garancion: 5 vite Mbajtëset dekorative për spote LED shërbejnë për montim mbrenda murit. Pëdoren në çdo ambient të mbrendshëm për dekorimin e hapësirave tuaja. Zbukuroni ambientin tuaj duke i..
Mbajtëse spotesh Fyti: 2xGU10 Përmasat: 8.5cmx14cmx18.5cm Materiali: Alumin Ngjyrë: e bardhë me të zezë Garancion: 5 vite Mbajtëset dekorative për spote LED shërbejnë për montim mbrenda murit. Pëdoren në çdo ambient të mbrendshëm për dekorimin e hapësirave tuaja. Zbukuroni ambientin tuaj d..
Mbajtëse spotesh Fyti: GU10 Përmasat: 100mmx8.80mmx40mm Materiali: Alumin Ngjyrë: e bardhë dhe e zezë Garancion: 5 vite Mbajtëset dekorative për spote LED shërbejnë për montim mbrenda murit. Pëdoren në çdo ambient të mbrendshëm për dekorimin e hapësirave tuaja. Zbukuroni ambientin tuaj duk..
Watt: 16W Ngjyra: 6400K Fuçia ndriçimit: 1500lm Modeli: LED Line Përmasat: 1173mmx23mm Volt: 220-240V Garancion: 2 vite Ndricuesit linear LED janëndriçues, tëcilëtgjejnëpërdorimtëmadhënëambinetetëmbrendshme. Si produkt LED, kursejnëenergjiderinë 80% , rangohen në kategorinë e klasit të parë..
Gyp (tub) alumini për spote LED Përmasat: 100mmx55mm Ngjyrë: e zezë Fyti: GU10 Tubat e aluminit për spote LED shërbejne për montimi jashtë murit. Pëdoren ne çdo ambient të mbrendshëm për dekorimin e hapësirave tuaja..!!! Vini re ndriçuesi nuk posedon poçin, ju duhet të shtoni edhe poçin...
Watt: 40W Ngjyra: 6400K Fuçia ndriçimit: 3200lm Modeli: katror Përmasat: 600mmx600mm Volt: 220-240V Garancion: 2 vite Panelet LED Per Amstrong..
Lloji i montimit : Jashte murit dhe me sensor Watt: 20W Ngjyra dritës: 6000K Fuçia ndriçimit: 1800lm Volt: 220-240V Përmasat: 93mmx270mm Shkalla mbrojtëse: 20 IP Materiali: termoplastikë Ngjyrë: bardhë Modeli: rrethor Garancioni: 2 vite..
Lloji i montimit : Jashte murit dhe me sensor Watt: 20W Ngjyra dritës: 3200K Fuçia ndriçimit: 1800lm Volt: 220-240V Përmasat: 93mmx270mm Shkalla mbrojtëse: 20 IP Materiali: termoplastikë Ngjyrë: bardhë Modeli: rrethor Garancioni: 2 vite..
Prej 1 deri 12 nga 967 (81 faqe)