Elteco
Shporta

Ndriçues klasik me kristale

Brendi: Lambario
Watt: 123W Ngjyra dritës: 3000K Fuçia ndriçimit: 3200lm Volt: 220-240V/12V Ngjyrë: kristal i tejdukshëm dhe e hirtë (krom) Përmasat: 200mmx650mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: xham (kristale) dhe alumin Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë trendet e fundit dhe risitë e tregut gjith..
Brendi: Lambario
Watt: 72W Ngjyra dritës: 3000K/4200K/6500K Fuçia ndriçimit: 3600lm Volt: 220-240V/12V Ngjyrë: kristal i tejdukshëm dhe e artë (gold) Përmasat: 78mmx500mm Kontroller: Po Dimmable : Po Materiali: xham (kristale) dhe alumin Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë trendet e fundit dhe risitë e t..
Brendi: Lambario
Watt: 276W Ngjyra dritës: 3000K/4200K/6500K Fuçia ndriçimit: 13800lm Volt: 220-240V/12V Ngjyrë: kristal i tejdukshëm dhe e artë (gold) Përmasat: 150mmx800mm Kontroller: Po Dimmable : Po Materiali: xham (kristale) dhe alumin Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë trendet e fundit dhe risitë ..
Brendi: Lambario
Watt: 256W Ngjyra dritës: 3000K/4200K/6500K Fuçia ndriçimit: 12800lm Volt: 220-240V/12V Ngjyrë: kristal i tejdukshëm dhe e artë (gold) Përmasat: 200mmx1000mm Kontroller: Po Dimmable : Po Materiali: xham (kristale) dhe alumin Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë trendet e fundit dhe risitë..
Brendi: Lambario
Watt: 4x14w 2x16 2x22W Ngjyra dritës: 3000K/4200K/6000K Fuçia ndriçimit: 13200lm Volt: 220-240V/12V Ngjyrë: kristal i tejdukshëm dhe e krom (e hirtë) Përmasat: 200mmx800mm Kontroller: Po Dimmable : Jo Materiali: xham (kristale) dhe alumin Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë trendet e fun..
Brendi: Lambario
Watt: 2x112W Ngjyra dritës: 3000K/4200K/6000K Fuçia ndriçimit: 2688lm Volt: 220-240V/12V Ngjyrë: kristal i tejdukshëm dhe e artë (gold) Përmasat: 380mmx950mm Kontroller: Po Dimmable : Jo Materiali: xham (kristale) dhe alumin Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë trendet e fundit dhe risitë..
Brendi: Lambario
Watt: 2x42W Ngjyra dritës: 3000K/4200K/6000K Fuçia ndriçimit: 1008lm Volt: 220-240V/12V Ngjyrë: kristal i tejdukshëm dhe e artë (gold) Përmasat: 280mmx600mm Kontroller: Po Dimmable : Jo Materiali: xham (kristale) dhe alumin Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë trendet e fundit dhe risitë ..
Prej 1 deri 7 nga 7 (1 faqe)