Elteco
Shporta

Me LED

Brendi: Lambario
Watt: 66W Ngjyra dritës: 3000K/42000K/6500K Fuçia ndriçimit: 1800lm Volt: 220-240V/12V Ngjyrë: e bardhë Përmasat: 100mmx590mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe silikon Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë trendet e fundit dhe risitë e tregut gjithmonë në hap me kohën. Ndri..
Brendi: Lambario
Watt: 87W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 2400lm Volt: 220-240V/12V Ngjyrë: e bardhë Përmasat: 240mmx500mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe silikon Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë trendet e fundit dhe risitë e tregut gjithmonë në hap me kohën. Ndriçoje ambienti..
Brendi: Lambario
Watt: 54W Ngjyra dritës: 3000K/4200K/6500K Fuçia ndriçimit: 1512lm Volt: 220-240V/12V Ngjyrë: e kaftë Përmasat: 110mmx660mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe silikon Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë trendet e fundit dhe risitë e tregut gjithmonë në hap me kohën. Ndriço..
Brendi: Lambario
Watt: 72W Ngjyra dritës: 3000K/4200K/6500K Fuçia ndriçimit: 2016lm Volt: 220-240V/12V Ngjyrë: e kaftë Përmasat: 90mmx720mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe silikon Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë trendet e fundit dhe risitë e tregut gjithmonë në hap me kohën. Ndriçoj..
Brendi: Lambario
Watt: 14x3W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 462lm Volt: 220-240V/12V Ngjyrë: e zezë, e kaftë, e hirtë, e artë Përmasat: 330mmx550mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe akril Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë trendet e fundit dhe risitë e tregut gjithmonë në hap me ko..
Brendi: Lambario
Watt: 16x3W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 528lm Volt: 220-240V/12V Ngjyrë: e zezë, e kaftë, e hirtë, e artë Përmasat: 330mmx550mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe akril Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë trendet e fundit dhe risitë e tregut gjithmonë në hap me ko..
Brendi: Lambario
Watt: 8x6W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 528lm Volt: 220-240V/12V Ngjyrë: e zezë Përmasat: 130mmx280mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe akril Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë trendet e fundit dhe risitë e tregut gjithmonë në hap me kohën. Ndriçoje ambientin me ..
Brendi: Lambario
Watt: 26x2W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 572lm Volt: 220-240V/12V Ngjyrë: e zezë Përmasat: 350mmx600mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe akril Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë trendet e fundit dhe risitë e tregut gjithmonë në hap me kohën. Ndriçoje ambientin me..
Brendi: Lambario
Watt: 16x3W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 528lm Volt: 220-240V/12V Ngjyrë: e zezë, e kaftë, e artë, e hirtë Përmasat: 300mmx550mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe akril Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë trendet e fundit dhe risitë e tregut gjithmonë në hap me ko..
Brendi: Lambario
Watt: 20x3W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 660lm Volt: 220-240V/12V Ngjyrë: e zezë, e kaftë, e artë, e hirtë Përmasat: 300mmx550mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe akril Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë trendet e fundit dhe risitë e tregut gjithmonë në hap me ko..
Prej 1 deri 10 nga 10 (1 faqe)