Elteco
Shporta

Ndriçues stilit mbretëror

L70-43 L70-43
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Fyti: E14 Watt: 1x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 230x280mm Materiali: xhama kristali dhe alumin Ngjyrat: e artë, , transparente , e kuqe Garancioni: 5 vite Nuk është vetëm dritë, është edhe ndjenjë. Përjeto ndjenjën e pallatit nbretëror e përrallor mbrenda shtëpis suaj. Abazhurët e stilit “..
L123-06 L123-06
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Fyti: E14 Watt: 8x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 500x750mm Materiali: xhama kristali dhe alumin Ngjyrat: e hirtë, e zezë, transparente Garancioni: 5 vite Nuk është vetëm dritë, është edhe ndjenjë. Përjeto ndjenjën e pallatit nbretëror e përrallor mbrenda shtëpis suaj. Abazhurët e stilit “Ro..
L123-04 L123-04
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Fyti: E14 Watt: 2x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 380x220mm Materiali: xhama kristali dhe alumin Ngjyrat: e hirtë, e zezë, transparente Garancioni: 5 vite Nuk është vetëm dritë, është edhe ndjenjë. Përjeto ndjenjën e pallatit nbretëror e përrallor mbrenda shtëpis suaj. Abazhurët e stilit “Ro..
L123-01 L123-01
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Fyti: E14 Watt: 2x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 350x300mm Materiali: xhama kristali dhe alumin Ngjyrat: e artë, kristalet e bardë/kaltër Garancioni: 5 vite Nuk është vetëm dritë, është edhe ndjenjë. Përjeto ndjenjën e pallatit nbretëror e përrallor mbrenda shtëpis suaj. Abazhurët e stilit ..
L105-02 L105-02
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Fyti: E14 Watt: 14x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 1600x600mm Materiali: xhama kristali dhe alumin Ngjyrat: e zezë, e artë, kristalet transparente Garancioni: 5 vite Nuk është vetëm dritë, është edhe ndjenjë. Abazhurët LAMBARIO, ua japin ndjenjën e ambientit mbretëror, me diazjne e forma të ..
Prej 1 deri 5 nga 5 (1 faqe)