Elteco
Shporta

Ndriçues stilit mbretëror

Brendi: Lambario
Fyti: E14 Watt: 2x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 380x220mm Materiali: xhama kristali dhe alumin Ngjyrat: e hirtë, e zezë, transparente Garancioni: 5 vite Nuk është vetëm dritë, është edhe ndjenjë. Përjeto ndjenjën e pallatit nbretëror e përrallor mbrenda shtëpis suaj. Abazhurët e stilit “Ro..
Brendi: Lambario
Fyti: E14 Watt: 10x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 650x850mm Materiali: xhama kristali dhe alumin Ngjyrat: e artë, kristalet e bardë/kaltër Garancioni: 5 vite Nuk është vetëm dritë, është edhe ndjenjë. Përjeto ndjenjën e pallatit nbretëror e përrallor mbrenda shtëpis suaj. Abazhurët e stilit..
Brendi: Lambario
Fyti: E14 Watt: 6x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 650x650mm Materiali: xhama kristali dhe alumin Ngjyrat: e artë, kristalet e bardë/kaltër Garancioni: 5 vite Nuk është vetëm dritë, është edhe ndjenjë. Përjeto ndjenjën e pallatit nbretëror e përrallor mbrenda shtëpis suaj. Abazhurët e stilit ..
Brendi: Lambario
Fyti: E14 Watt: 2x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 350x300mm Materiali: xhama kristali dhe alumin Ngjyrat: e artë, kristalet e bardë/kaltër Garancioni: 5 vite Nuk është vetëm dritë, është edhe ndjenjë. Përjeto ndjenjën e pallatit nbretëror e përrallor mbrenda shtëpis suaj. Abazhurët e stilit ..
Brendi: Lambario
Fyti: E14 Watt: 10x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 1260x650mm Materiali: xhama kristali dhe alumin Ngjyrat: e artë, kristalet transparente Garancioni: 5 vite Nuk është vetëm dritë, është edhe ndjenjë. Abazhurët LAMBARIO, ua japin ndjenjën e ambientit mbretëror, me diazjne e forma të veçanta..
Prej 13 deri 17 nga 17 (2 faqe)