Elteco
Shporta

Me poça

Brendi: Lambario
Fyti: E14 Watt: 1x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 230x280mm Materiali: xhama kristali dhe alumin Ngjyrat: e artë, , transparente , e kuqe Garancioni: 5 vite Nuk është vetëm dritë, është edhe ndjenjë. Përjeto ndjenjën e pallatit nbretëror e përrallor mbrenda shtëpis suaj. Abazhurët e stilit “..
Brendi: Lambario
Fyti: E14 Watt: 8x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 900x660mm Materiali: xhama kristali dhe alumin Ngjyrat: e artë, , transparente Garancioni: 5 vite Nuk është vetëm dritë, është edhe ndjenjë. Përjeto ndjenjën e pallatit nbretëror e përrallor mbrenda shtëpis suaj. Abazhurët e stilit “Royal” ap..
Brendi: Lambario
Fyti: E14 Watt: 8x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 600x770mm Materiali: xhama kristali dhe alumin Ngjyrat: e hirtë, e bardhë, transparente Garancioni: 5 vite Nuk është vetëm dritë, është edhe ndjenjë. Përjeto ndjenjën e pallatit nbretëror e përrallor mbrenda shtëpis suaj. Abazhurët e stilit “..
Brendi: Lambario
Fyti: E14 Watt: 2x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 220x380mm Materiali: xhama kristali dhe alumin Ngjyrat: e hirtë, e bardhë, transparente Garancioni: 5 vite Nuk është vetëm dritë, është edhe ndjenjë. Përjeto ndjenjën e pallatit nbretëror e përrallor mbrenda shtëpis suaj. Abazhurët e stilit “..
Brendi: Lambario
Fyti: E14 Watt: 8x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 500x750mm Materiali: xhama kristali dhe alumin Ngjyrat: e hirtë, e zezë, transparente Garancioni: 5 vite Nuk është vetëm dritë, është edhe ndjenjë. Përjeto ndjenjën e pallatit nbretëror e përrallor mbrenda shtëpis suaj. Abazhurët e stilit “Ro..
Brendi: Lambario
Fyti: E14 Watt: 2x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 380x220mm Materiali: xhama kristali dhe alumin Ngjyrat: e hirtë, e zezë, transparente Garancioni: 5 vite Nuk është vetëm dritë, është edhe ndjenjë. Përjeto ndjenjën e pallatit nbretëror e përrallor mbrenda shtëpis suaj. Abazhurët e stilit “Ro..
Brendi: Lambario
Fyti: E14 Watt: 6x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 650x650mm Materiali: xhama kristali dhe alumin Ngjyrat: e artë, kristalet e bardë/kaltër Garancioni: 5 vite Nuk është vetëm dritë, është edhe ndjenjë. Përjeto ndjenjën e pallatit nbretëror e përrallor mbrenda shtëpis suaj. Abazhurët e stilit ..
Brendi: Lambario
Fyti: E14 Watt: 2x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 350x300mm Materiali: xhama kristali dhe alumin Ngjyrat: e artë, kristalet e bardë/kaltër Garancioni: 5 vite Nuk është vetëm dritë, është edhe ndjenjë. Përjeto ndjenjën e pallatit nbretëror e përrallor mbrenda shtëpis suaj. Abazhurët e stilit ..
Brendi: Lambario
Fyti: E14 Watt: 2x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 600x130mm Materiali: xhama kristali dhe alumin Ngjyrat: e artë, kristalet transparente Garancioni: 5 vite Nuk është vetëm dritë, është edhe ndjenjë. Abazhurët e stilit “Royal” apo mbretëror mund të vendosen mbrenda shtëpis suaj, sallave te d..
Brendi: Lambario
Fyti: E14 Watt: 2x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 480x300mm Materiali: xhama kristali dhe alumin Ngjyrat: e artë, kristalet transparente Garancioni: 5 vite Nuk është vetëm dritë, është edhe ndjenjë. Abazhurët e stilit “Royal” apo mbretëror mund të vendosen mbrenda shtëpis suaj, sallave te d..
Brendi: Lambario
Fyti: E14 Watt: 2x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 360x240mm Materiali: xhama kristali dhe alumin Ngjyrat: e artë, kristalet transparente Garancioni: 5 vite Nuk është vetëm dritë, është edhe ndjenjë. Abazhurët e stilit “Royal” apo mbretëror mund të vendosen mbrenda shtëpis suaj, sallave te d..
Brendi: Lambario
Fyti: E14 Watt: 15x40Wmax Volt: 220-240V Përmasat: 1200x6700mm Materiali: xhama kristali dhe alumin Ngjyrat: e artë, kristalet transparente Garancioni: 5 vite Nuk është vetëm dritë, është edhe ndjenjë. Abazhurët LAMBARIO, ua japin ndjenjën e ambientit mbretëror, me diazjne e forma të veçant..
Prej 1 deri 12 nga 15 (2 faqe)