Elteco
Shporta

Ndriçues glamuroz

Watt: Max 140 Ngjyra:4200K Fazat: Dyfazor Tipi LED: COB Materiali: Alumin Këndi ndriçimit: 30 Volt: 220-240V Garancion: 2 vite Ndriçuesit LED..
Brendi: Lambario
Watt: 2x5W Ngjyra dritës: 3000K Fuçia ndriçimit: 800lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 550mmx220mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks dhe akril Ngjyrë: metalike, transparent Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuan..
Brendi: Lambario
Watt: 66W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 3300lm Volt: 220-240V/12V Ngjyrë: e hirtë, transparente Përmasat: 1100mmx250mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks dhe xham Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuanc..
Brendi: Lambario
Watt: 72x2W Ngjyra dritës: 3000K/4200K/6500K Fuçia ndriçimit: 7200lm Volt: 220-240V/12V Ngjyrë: e hirtë, transparente Përmasat: 1200mmx410mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks dhe xham Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dr..
Brendi: Lambario
Watt: 27x10W Ngjyra dritës: 3000K Fuçia ndriçimit: 21600lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 2000mmx800mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks dhe akril Ngjyrë: e artë, transparent Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi n..
Brendi: Lambario
Watt: 2x5W Ngjyra dritës: 3000K Fuçia ndriçimit: 800lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 400mmx120mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks dhe akril Ngjyrë: metalike, transparent Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuan..
Brendi: Lambario
Watt: 1x5W Ngjyra dritës: 3000K Fuçia ndriçimit: 400lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 300mmx100mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks dhe akril Ngjyrë: metalike, transparent Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuan..
Brendi: Lambario
Watt: 1x10W Ngjyra dritës: 3000K Fuçia ndriçimit: 80lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 500mmx320mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks dhe akril Ngjyrë: metalike, transparent Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuan..
Brendi: Lambario
Watt: 10x10W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 8000lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 2000mmx650mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks dhe akril Ngjyrë: metalike, transparent Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi ..
Brendi: Lambario
Watt: 2x12W Ngjyra dritës: 4200K Fuçia ndriçimit: 2640lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 140mmx250mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks dhe akril Ngjyrë: metalike Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfe..
Brendi: Lambario
Watt: 1x12W Ngjyra dritës: 4200K Fuçia ndriçimit: 1320lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 140mmx160mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks dhe akril Ngjyrë: metalike Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfe..
Brendi: Lambario
Watt: 16x12W Ngjyra dritës: 3000K/4200K/6400K Fuçia ndriçimit: 21120lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 2800mmx600mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks dhe akril Ngjyrë: metalike Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi ..
Prej 1 deri 12 nga 17 (2 faqe)