Elteco
Shporta

Ndriçues glamuroz

Brendi: Lambario
Watt: 2x12W Ngjyra dritës: 4200K Fuçia ndriçimit: 2640lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 140mmx250mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks dhe akril Ngjyrë: metalike Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfe..
Brendi: Lambario
Watt: 1x12W Ngjyra dritës: 4200K Fuçia ndriçimit: 1320lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 140mmx160mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks dhe akril Ngjyrë: metalike Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfe..
Brendi: Lambario
Watt: 16x12W Ngjyra dritës: 3300K Fuçia ndriçimit: 4888lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 1200mmx900mm Kontroller: Po Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe akril Ngjyrë: e zezë, ari, e bardhë Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi..
Brendi: Lambario
Watt: 12x7W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 1660lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 2100mmx600mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe akril Ngjyrë: e zezë, bardhë, ari Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nu..
Brendi: Lambario
Watt: 19x7W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 15295lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 1800mmx800mm Kontroller: Po Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe akril Ngjyrë: e zezë, bardhë, ari Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi n..
Brendi: Lambario
Watt: 76W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 3800lm Volt: 220-240V/12V Ngjyrë: e artë, transparente Përmasat: 1800mmx600mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe xham Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuanc..
Prej 13 deri 18 nga 18 (2 faqe)