Elteco
Shporta

Me LED

Brendi: Lambario
Watt: 16x12W Ngjyra dritës: 3000K/4200K/6400K Fuçia ndriçimit: 21120lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 2800mmx600mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks dhe akril Ngjyrë: metalike Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi ..
Brendi: Lambario
Watt: 16x12W Ngjyra dritës: 3300K Fuçia ndriçimit: 5184lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 2600mmx700mm Kontroller: Po Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe akril Ngjyrë: e zezë, ari, e bardhë Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi..
Brendi: Lambario
Watt: 16x12W Ngjyra dritës: 3300K Fuçia ndriçimit: 4888lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 1200mmx900mm Kontroller: Po Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe akril Ngjyrë: e zezë, ari, e bardhë Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi..
Brendi: Lambario
Watt: 7x10W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 770lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 1600mmx450mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks dhe akril Ngjyrë: ari Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksion..
Brendi: Lambario
Watt: 7x10W Ngjyra dritës: 3000K Fuçia ndriçimit: 770lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 1600mmx450mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks dhe akril Ngjyrë: metalike Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfe..
Brendi: Lambario
Watt: 25x10W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 2750lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 2600mmx770mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks dhe akril Ngjyrë: ari Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksi..
Brendi: Lambario
Watt: 25x10W Ngjyra dritës: 3000K Fuçia ndriçimit: 2750lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 2600mmx770mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks dhe akril Ngjyrë: metalike Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e per..
Brendi: Lambario
Watt: 16x10W Ngjyra dritës: 3000K Fuçia ndriçimit: 1760lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 2600mmx600mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks dhe akril Ngjyrë: metalike Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perf..
Brendi: Lambario
Watt: 76W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 3800lm Volt: 220-240V/12V Ngjyrë: e artë, transparente Përmasat: 1800mmx600mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe xham Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuanc..
Prej 13 deri 21 nga 21 (2 faqe)