Elteco
Shporta

Ndriçues të varur

L96-33 L96-33
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1100mmx330mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë: e zezë dhe e bardhë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojl..
L116-05 L116-05
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Watt: 6x40W Fyti: E14 Volt: 220-240V Përmasat: 550mmx700mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks Ngjyrë: e bardhë, e artë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojllojshmëri për ..
L129-18 L129-18
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Watt: 49W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 1372lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 1000mmx500mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe silikon Ngjyrë: e kaftë Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën moderne të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfe..
Brendi: Lambario
Watt: 6x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 880mmx500mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin,litar Ngjyrë: e zezë dhe bezhë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojllojshmë..
LT01-04 LT01-04
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 520mmx255mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe akril Ngjyrë: e zezë dhe e hirtë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojl..
LT01-05 LT01-05
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Watt: 4x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 900mmx770mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë: e zezë dhe transparent Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Ll..
Brendi: Lambario
Watt: 16x20W Fyti: G4 Volt: 220-240V Përmasat: 600mmx800mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë: e artë dhe e bardhë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojll..
L96-54 L96-54
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Watt: 5W Ngjyra dritës: 6500K Fuçia ndriçimit: 500lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 1100mmx300mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë: e kaltër Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën moderne të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksio..
L116-01 L116-01
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Watt: 4x40W Fyti: E14 Volt: 220-240V Përmasat: 400mmx500mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks Ngjyrë: e zezë , e artë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojllojshmëri për ç..
LT01-17 LT01-17
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Watt: 6x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 700mmx620mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin,litar Ngjyrë: e zezë dhe bezhë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojllojshmë..
LT01-16 LT01-16
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Watt: 6x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 960mmx500mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin,litar dhe xham Ngjyrë: e zezë dhe e transparent Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambienti..
Brendi: Lambario
Watt: 6x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 900mmx600mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin,litar dhe xham Ngjyrë: e zezë dhe transparent Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit ..
Prej 73 deri 84 nga 106 (9 faqe)