Elteco
Shporta

Ndriçues të varur

Brendi: Lambario
Watt: 9x35W Fyti: G9 Volt: 220-240V Përmasat: 1050mmx350mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë: e zezë dhe transparente Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Ll..
Brendi: Lambario
Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1000mmx460mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin Ngjyrë: e zezë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojllojshmëri për çdo shij..
Brendi: Lambario
Watt: 3x40W Fyti: E14 Volt: 220-240V Përmasat: 1100mmx400mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe litar Ngjyrë: e zezë dhe bezhë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojllo..
Brendi: Lambario
Watt: 6x12W Ngjyra dritës: 3000K/4200K/6400K Fuçia ndriçimit: 7960lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 800mmx700mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks dhe kristal Ngjyrë: metalike Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën moderne të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nu..
Brendi: Lambario
Watt: 96W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 2688lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 1000mmx480mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe silikon Ngjyrë: e bardhë Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën moderne të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perf..
Brendi: Lambario
Watt: 90W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 2520lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 1000mmx380mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe silikon Ngjyrë: e kaftë Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën moderne të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfe..
Brendi: Lambario
Watt: 94W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 2632lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 1000mmx600mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe silikon Ngjyrë: e kaftë Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën moderne të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfe..
Brendi: Lambario
Watt: 9 3W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 960lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 1200mmx420mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe akril Ngjyrë: e artë dhe e bardhë Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën moderne të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuan..
Brendi: Lambario
Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 900mmx300mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: çelik Ngjyrë: e zezë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojllojshmëri për çdo shije,..
Brendi: Lambario
Watt: 6x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1050mmx700mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë: e zezë dhe transparente Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. L..
Brendi: Lambario
Watt: 10x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1100mmx1500mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin, dru Ngjyrë: e zezë dhe bezhë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojllojsh..
Brendi: Lambario
Watt: 8x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1100mmx1500mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin, xham Ngjyrë: e artë dhe hirtë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojllojs..
Prej 85 deri 96 nga 96 (8 faqe)