Elteco
Shporta

Me poça, fyt: E27

Brendi: Lambario
Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 700mmx340mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: Pëlhurë Ngjyrë: kuqe Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojllojshmëri për çdo shije, stil..
LT01-39 LT01-39
Në stok
Brendi: Lambario
Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 700mmx340mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: Pëlhurë Ngjyrë: hiri Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojllojshmëri për çdo shije, stil..
L96-33 L96-33
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1100mmx330mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë: e zezë dhe e bardhë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojl..
LT01-18 LT01-18
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Watt: 6x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 880mmx500mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin,litar Ngjyrë: e zezë dhe bezhë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojllojshmë..
LT01-04 LT01-04
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 520mmx255mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe akril Ngjyrë: e zezë dhe e hirtë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojl..
LT01-05 LT01-05
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Watt: 4x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 900mmx770mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë: e zezë dhe transparent Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Ll..
LT01-17 LT01-17
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Watt: 6x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 700mmx620mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin,litar Ngjyrë: e zezë dhe bezhë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojllojshmë..
Brendi: Lambario
Watt: 6x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 960mmx500mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin,litar dhe xham Ngjyrë: e zezë dhe e transparent Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambienti..
Brendi: Lambario
Watt: 6x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 900mmx600mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin,litar dhe xham Ngjyrë: e zezë dhe transparent Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit ..
Brendi: Lambario
Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 600mmx300mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: Akrilik litar  Ngjyrë: e bardhë dhe bezhë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Lloj..
Brendi: Lambario
Watt: 10x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1000mmx800mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe litarë Ngjyrë: e zezë dhe bezhë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Lloj..
Brendi: Lambario
Watt: 14x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1500mmx800mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe litarë Ngjyrë: e zezë dhe bezhë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Lloj..
Prej 1 deri 12 nga 17 (2 faqe)