Elteco
Shporta

Me poça, fyt: E14

Brendi: Lambario
Watt: 6x40W Fyti: E14 Volt: 220-240V Përmasat: 550mmx700mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks Ngjyrë: e bardhë, e artë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojllojshmëri për ..
Brendi: Lambario
Watt: 5x40W Fyti: E14 Volt: 220-240V Përmasat: 820mmx700mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë: e artë dhe transparente Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Ll..
Brendi: Lambario
Watt: 4x40W Fyti: E14 Volt: 220-240V Përmasat: 600mmx600mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë: e zezë dhe transparente Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Ll..
Brendi: Lambario
Watt: 12x40W Fyti: E14 Volt: 220-240V Përmasat: 800mmx600mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë: e artë dhe transparente Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. L..
Brendi: Lambario
Watt: 3x40W Fyti: E14 Volt: 220-240V Përmasat: 1100mmx400mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe litar Ngjyrë: e zezë dhe bezhë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojllo..
Brendi: Lambario
Watt: 6x40W Fyti: E14 Volt: 220-240V Përmasat: 550mmx620mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks Ngjyrë: e zezë , e artë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojllojshmëri për ç..
Prej 1 deri 6 nga 6 (1 faqe)