Elteco
Shporta

Me poça, fyt: G9

Brendi: Lambario
Watt: 9x35W Fyti: G9 Volt: 220-240V Përmasat: 700mmx750mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë: e zezë dhe transparente Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llo..
Brendi: Lambario
Watt: 18x35W Fyti: G9 Volt: 220-240V Përmasat: 780mmx1130mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë: e zezë dhe transparente Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. L..
Brendi: Lambario
Watt: 9x35W Fyti: G9 Volt: 220-240V Përmasat: 1050mmx350mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë: e zezë dhe transparente Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Ll..
Prej 1 deri 3 nga 3 (1 faqe)