Elteco
Shporta

Me poça, fyt: G4

Brendi: Lambario
Watt: 16x20W Fyti: G4 Volt: 220-240V Përmasat: 600mmx800mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë: e artë dhe e bardhë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojll..
L96-60 L96-60
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Watt: 25x20W Fyti: G4 Volt: 220-240V Përmasat: 600mmx800mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë: e artë dhe e bardhë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojll..
Prej 1 deri 2 nga 2 (1 faqe)