Elteco
Shporta

Ndriçues toke

Brendi: Lambario
Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1880mmx1320mm Materiali: alumin dhe shtof Ngjyrë: e zezë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën Moderne të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Llojllojshmëri për çdo shije, stil, dhe ambient.… Plotësoje këtë ndjenjë me ndriçuesit e to..
Brendi: Lambario
Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1770mmx1250mm Materiali: alumin dhe shtof Ngjyrë: e zezë, e artë dhe e bardhë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën Moderne të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Llojllojshmëri për çdo shije, stil, dhe ambient.… Plotësoje këtë ndje..
Prej 13 deri 14 nga 14 (2 faqe)