Elteco
Shporta

Me poç

Brendi: Lambario
Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1890mmx1000mm Materiali: alumin dhe shtof Ngjyrë: e bardhë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën Moderne të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Llojllojshmëri për çdo shije, stil, dhe ambient.… Plotësoje këtë ndjenjë me ndriçuesit e ..
Brendi: Lambario
Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1580mmx430mm Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë: e zezë, e artë dhe e bardhë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën Moderne të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Llojllojshmëri për çdo shije, stil, dhe ambient.… Plotësoje këtë ndjenj..
Brendi: Lambario
Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1890mmx1000mm Materiali: alumin dhe shtof Ngjyrë: e bardhë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën Moderne të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Llojllojshmëri për çdo shije, stil, dhe ambient.… Plotësoje këtë ndjenjë me ndriçuesit e ..
Brendi: Lambario
Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1880mmx1320mm Materiali: alumin dhe shtof Ngjyrë: e zezë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën Moderne të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Llojllojshmëri për çdo shije, stil, dhe ambient.… Plotësoje këtë ndjenjë me ndriçuesit e to..
Brendi: Lambario
Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1770mmx1250mm Materiali: alumin dhe shtof Ngjyrë: e zezë, e artë dhe e bardhë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën Moderne të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Llojllojshmëri për çdo shije, stil, dhe ambient.… Plotësoje këtë ndje..
Prej 1 deri 5 nga 5 (1 faqe)