Elteco
Shporta

Me LED

Brendi: Lambario
Watt: 32W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 2240lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 40mmx660mm Kontroller: Jo Dimmable : Po Materiali: ABS dhe xham Ngjyrë: metalike dhe e bardhë Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Moderne të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Ndriço me thjes..
Brendi: Lambario
Watt: 24W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 1700lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 40mmx580mm Kontroller: Jo Dimmable : Po Materiali: ABS dhe xham Ngjyrë: metalike dhe e bardhë Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Moderne të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Ndriço me thjes..
Prej 1 deri 2 nga 2 (1 faqe)