Elteco
Shporta

Ndriçues emergjent

Watt: 6 Llamba e leximit në mur përdor një panel LED të përshtatshëm për sytë, duke siguruar ndriçim të butë dhe pa dridhje që nuk do t'ju lodhë sytë edhe pas orëve të gjata të motit që është për punë, studim ose thjesht lexim. Thjesht prek butonin e sensorit të kontaktit për të ndërruar 3 nivele nd..
Brendi: Lambario
Watt: 7W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 490lm Përmasat: 101.5x50x156mm Volt: 220-240V Bateria: 2x3.7V 1500Mah Litium Materiali: PC Kohëzgjatja: 10 orë Rimbushes: USB Garancion: 2 vite Ndricuesit Emergjent LED nga LAMBARIO janë llambat më ekonomike në treg dhe bëjnë pjesë në kategorin..
Brendi: Lambario
Shenjues me ngjitës për LC01-02, LC01-03 Dalja..
Brendi: Lambario
Shenjues me ngjitës për LC01-02, LC01-03 Dera e daljes..
Brendi: Lambario
Shenjues me ngjitës për  LC01-02, LC01-03 WC..
Brendi: Lambario
Shenjues me ngjitës për  LC01-01  Dalja..
Brendi: Lambario
Shenjues me ngjitës për LC01-01  Lartë..
Brendi: Lambario
Shenjues me ngjitës për LC01-01  Dera e daljes..
Brendi: Lambario
Shenjues me ngjitës për LC01-01  WC..
Brendi: Lambario
Shenjues me ngjitës për LC01-01  Poshtë..
Brendi: Lambario
Shenjues me ngjitës për LC01-01 Dalje zjarri..
Brendi: Lambario
Watt: 1W Ngjyra: 8000K Fuqia ndriçimit: 70lm Përmasat: 102x37x40mm Volt: 220-240V Bateria: 3.7V 1.2ah Materiali: PC Kohëzgjatja: 8 orë Rimbushes: USB Garancion: 2 vite Ndricuesit Emergjent LED nga LAMBARIO janë llambat më ekonomike në treg dhe bëjnë pjesë në kategorinë A, të cilat k..
Prej 1 deri 12 nga 16 (2 faqe)