Elteco
Shporta

Ndriçues për shenjues

Brendi: Lambario
Shenjues me ngjitës për  LC01-02, LC01-03 Poshtë..
Brendi: Lambario
Shenjues me ngjitës për  LC01-02, LC01-03 Drejtë..
Brendi: Lambario
Watt: 2W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 140lm Modeli: i varur jashtë murit Përmasat: 260x254.7x35mm Volt: 220-240V Bateria: 1.2V 800mah Ni-CD Materiali: Alumin+PC Kohëzgjatja: 3 orë Garancion: 2 vite Ndricuesit Emergjent LED nga LAMBARIO janë llambat më ekonomike në treg dhe bëjnë p..
Prej 1 deri 3 nga 3 (1 faqe)