Elteco
Shporta

Poça LED

Brendi: Lambario
Watt: 10W Ngjyra: 6400K Dimmable Fuqia ndriçimit: 820lm Fyti: E27 Modeli: A60 Përmasat: 60mmx118.8mm Volt: 165-265V Garancion: 2 vite Ndriço më shumë, shpenzo më pak! Poçat LED nga LAMBARIO janë llambat më ekonomike në treg kursejnë mbi 80% të energjisë elektrike. Si produkt themelor, ..
Brendi: Lambario
Watt: 9w Ngjyra: 4200K Fuqia ndriçimit: 720lm Fyti: E14 Modeli: P45 Përmasat: 88.2mmx46.8mm Volt: 165-265v Garancion: 2 vite Ndriço më shumë, shpenzo më pak! Poçat LED nga LAMBARIO janë llambat më ekonomike në treg dhe bëjnë pjesë në kategorinë A , kursejnë mbi 80% të energjisë elektrik..
Brendi: Lambario
Watt: 10w Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 800lm Fyti: GU5.3 Modeli: MR16 Përmasat: 49mmx53mm Volt: 165-265V Garancion: 2 vite Poçat LED LAMBARIO gjejnë përdorim në hapësira të mbrendshme. Vendosen në mbajtës spotesh dekorative ose llambadarë të ndryshëm me fyt GU10 (MR16), duke zbukuruar a..
Brendi: Lambario
Watt: 10w Ngjyra: 3000K Fuqia ndriçimit: 800lm Fyti: GU5.3 Modeli: MR16 Përmasat: 49mmx53mm Volt: 165-265V Garancion: 2 vite Poçat LED LAMBARIO gjejnë përdorim në hapësira të mbrendshme. Vendosen në mbajtës spotesh dekorative ose llambadarë të ndryshëm me fyt GU10 (MR16), duke zbukuruar a..
Brendi: Lambario
Watt: 9W Ngjyra: 4200K Fuqia ndriçimit: 720lm Fyti: E27 Modeli: A60 Përmasat: 108mmx60mm Volt: 220-240V Garancion: 2 vite Ndriço më shumë, kurse më shumë dhe shpenzo më pak! Poçat LED nga LAMBARIO janë llambat më ekonomike në treg dhe bëjnë pjesë në kategorinë A , të cilat kursejnë mbi 80%..
Brendi: Lambario
Watt: 5W Ngjyra: 4200K Fuqia ndriçimit: 400lm Fyti: E27 Modeli: A50 Përmasat: 90.8mmx50mm Volt: 220-240V Garancion: 2 vite Ndriço më shumë, kurse më shumë dhe shpenzo më pak! Poçat LED nga LAMBARIO janë llambat më ekonomike në treg dhe bëjnë pjesë në kategorinë A , të cilat kursejnë mbi 80..
Brendi: Lambario
Watt: 7w Ngjyra: 6400K Fuçia ndriçimit: 550lm Fyti: E14 Modeli: C37 Përmasat: 103mmx37mm Volt: 220-240v Garancion: 2 vite Poçat LED nga LAMBARIO janë llambat më ekonomike në treg dhe bëjnë pjesë në kategorinë A, të cilat kursejnë mbi 80% të energjisë elektrike krahasuar me poçat e thjeshtë ..
Brendi: Lambario
Watt: 7W Ngjyra: 6400K Fuçia ndriçimit: 600lm Fyti: G9 Modeli: G9 Përmasat: 70mmx20mm Volt: 220-240V Garancion: 2 vite Poçat LED G9 nga LAMBARIO janë llambat më ekonomike në treg dhe bëjnë pjesë në kategorinë A, të cilat kursejnë mbi 80% të energjisë elektrike krahasuar me poçat e thjeshtë ..
Brendi: Lambario
Watt: 3W Ngjyra: 4200K Fuçia ndriçimit: 240lm Fyti: G9 Modeli: G9 Përmasat: 48mmx16mm Volt: 220-240V Garancion: 2 vite Poçat LED G9 nga LAMBARIO janë llambat më ekonomike në treg dhe bëjnë pjesë në kategorinë A, të cilat kursejnë mbi 80% të energjisë elektrike krahasuar me poçat e thjeshtë e..
Brendi: Lambario
Watt: 7w Ngjyra: 6400K Fuçia ndriçimit: 550lm Fyti: GU10 Modeli: MR16 Përmasat: 58mmx50mm Volt: 220-240V Garancion: 2 vite Poçat LED MR16 nga LAMBARIO janë llambat më ekonomike në treg dhe bëjnë pjesë në kategorinë A, të cilat kursejnë mbi 80% të energjisë elektrike krahasuar me poçat e thj..
Brendi: Lambario
Watt: 4W Ngjyra: 3000K Fuçia ndriçimit: 240lm Fyti: GU10 Modeli: MR16 Përmasat: 58mmx50mm Volt: 220-240V Garancion: 2 vite Poçat LED MR16 nga LAMBARIO janë llambat më ekonomike në treg dhe bëjnë pjesë në kategorinë A, të cilat kursejnë mbi 80% të energjisë elektrike krahasuar me poçat e thje..
Brendi: Lambario
Watt: 20W Ngjyra: 6400K Fuçia ndriçimit: 1710lm Fyti: E27 Modeli: T80 Përmasat: 150mmx80mm Volt: 220-240v Garancion: 2 vite Poçat LED nga LAMBARIO janë llambat më ekonomike në treg dhe bëjnë pjesë në kategorinë A, të cilat kursejnë mbi 80% të energjisë elektrike krahasuar me poçat e thjesh..
Prej 13 deri 24 nga 32 (3 faqe)