Elteco
Shporta

E14

Watt: 6W Ngjyra: 6500K Fuçia ndriçimit: 510lm Fyti: E14 Përmasat: 37mmx130mm Volt: 220-240V Garancion: 1 vite..
Watt: 6W Ngjyra: 3000K Fuçia ndriçimit: 510lm Fyti: E14 Përmasat: 37mmx130mm Volt: 220-240V Garancion: 1 vite..
Watt: 6W Ngjyra: 3000K Fuçia ndriçimit: 510lm Fyti: E14 Përmasat: 37mmx97mm Volt: 220-240V Garancion: 1 vite..
Watt: 6W Ngjyra: 3000K Fuçia ndriçimit: 510lm Fyti: E14 Përmasat: 37mmx97mm Volt: 220-240V Garancion: 1 vite..
Brendi: Lambario
Watt: 9w Ngjyra: 3000K Fuqia ndriçimit: 720lm Fyti: E14 Modeli: C37 Përmasat: 106.6mmx37.6mm Volt: 165-265v Garancion: 2 vite Ndriço më shumë, shpenzo më pak! Poçat LED nga LAMBARIO janë llambat më ekonomike në treg dhe bëjnë pjesë në kategorinë A , kursejnë mbi 80% të energjisë elektri..
Prej 1 deri 5 nga 5 (1 faqe)