Elteco
Shporta

Poça LED Filament

Watt: 8W Ngjyra: 2700K Fuçia ndriçimit: 400lm Fyti: E27 Modeli: ST64 Përmasat: 64mmx146mm Volt: 220-240v Garancion: 2 vite..
Watt: 6W Ngjyra: 2700K Fuçia ndriçimit: 880lm Fyti: E27 Modeli: G95 Përmasat: 128mmx95mm Volt: 220-240v Garancion: 2 vite..
Watt: 6W Ngjyra:2700KFuçia ndriçimit: 620lm Modeli: St64 Përmasat: 1406mmx64mm Volt: 220-240V Garancion: 2 vite Ndriçuesit LED..
Watt: 4W Ngjyra: 3000K Fuçia ndriçimit: 490lm Fyti: E27 Modeli: G45 Përmasat: 75mmx45mm Volt: 220-240v Garancion: 2 vite..
Watt: 6W Ngjyra:2700KFuçia ndriçimit: 880lm Modeli: G125 Përmasat: 172mmx125mm Volt: 220-240V Garancion: 2 vite Ndriçuesit LED..
Watt: 4W Ngjyra:2700KFuçia ndriçimit: 490lm Modeli: St64 Përmasat: 1406mmx64mm Volt: 220-240V Garancion: 2 vite Ndriçuesit LED..
Brendi: Lambario
Watt: 8W Ngjyra: 2700K Fuqia ndriçimit: 720lm Fyti: E27 Modeli: ST64 Filament Përmasat: 64mmx146mm Volt: 220-240v Garancion: 2 vite Poçat LED Filament nga LAMBARIO gjejnë përdorim në ambiente të mbrendshme. Vendosen për ndriçim në llambadar dekorativ, duke zbukuruar ambientin e shtëpisë, ..
Brendi: Lambario
Watt: 4W Ngjyra: 2700K Fuqia ndriçimit: 400lm Fyti: E27 Modeli: ST64 Filament Përmasat: 64mmx146mm Volt: 220-240v Garancion: 2 vite Poçat LED Filament nga LAMBARIO gjejnë përdorim në ambiente të mbrendshme. Vendosen për ndriçim në llambadar dekorativ, duke zbukuruar ambientin e shtëpisë, ..
Brendi: Lambario
Watt: 4W Ngjyra: 3000K Fuqia ndriçimit: 400lm Fyti: E27 Modeli: A60 Filament Përmasat: 60mmx75mm Volt: 220-240v Garancion: 2 vite Poçat LED Filament nga LAMBARIO gjejnë përdorim në ambiente të mbrendshme. Vendosen për ndriçim në llambadar dekorativ, duke zbukuruar ambientin e shtëpisë, re..
Brendi: Lambario
Watt: 6W Ngjyra: 3000K Fuqia ndriçimit: 600lm Fyti: E14 Modeli: C35 Përmasat: 35mmx100mm Volt: 220-240v Garancion: 2 vite Poçat LED Filament nga LAMBARIO janë llambat më ekonomike në treg dhe bëjnë pjesë në kategorinë A, të cilat kursejnë mbi 80% të energjisë elektrike krahasuar me poçat e..
Brendi: Lambario
Watt: 8W Ngjyra: 2700K Fuçia ndriçimit: 880lm Fyti: E27 Modeli: G125 Përmasat: 172mmx125mm Volt: 220-240v Garancion: 2 vite Poçat LED Filament nga LAMBARIO janë llambat më ekonomike në treg dhe bëjnë pjesë në kategorinë A, të cilat kursejnë mbi 80% të energjisë elektrike krahasuar me poçat..
Brendi: Lambario
Watt: 8W Ngjyra: 2700K Fuçia ndriçimit: 880lm Fyti: E27 Modeli: G95 Përmasat: 128mmx95mm Volt: 220-240v Garancion: 2 vite Poçat LED Filament nga LAMBARIO janë llambat më ekonomike në treg dhe bëjnë pjesë në kategorinë A, të cilat kursejnë mbi 80% të energjisë elektrike krahasuar me poçat e..
Prej 1 deri 12 nga 14 (2 faqe)