Elteco
Shporta

E14

Watt: 4W Ngjyra: 2700K Fuçia ndriçimit: 450lm Fyti: E14 Përmasat: 35mmx120mm Volt: 220-240V Garancion: 1 vite..
Watt: 4W Ngjyra: 2700K Fuçia ndriçimit: 450lm Fyti: E14 Përmasat: 35mmx98mm Volt: 220-240V Garancion: 1 vite..
Brendi: Lambario
Watt: 6W Ngjyra: 3000K Fuqia ndriçimit: 600lm Fyti: E14 Modeli: C35 Përmasat: 35mmx100mm Volt: 220-240v Garancion: 2 vite Poçat LED Filament nga LAMBARIO janë llambat më ekonomike në treg dhe bëjnë pjesë në kategorinë A, të cilat kursejnë mbi 80% të energjisë elektrike krahasuar me poçat e..
Prej 1 deri 3 nga 3 (1 faqe)