Elteco
Shporta

Panele LED

400.020.143
7-15 ditë
PLASTIC LIGHTING FIXTURE WITH 360 SENSOR..
417.001.040
7-15 ditë
BACKLIGHT 60cm x 60 cm 6400K LED PANEL..
Watt:18WVolt:220-240VNgjyra e drites:4200KFuqia e ndriqimit:1500lm..
Watt: 24WNgjyra: 6400KFuçia ndriçimit: 1850lmModeli: rrethorPërmasat: 300mmx32mmVolt: 220-240VGarancion: 2 vite ..
LP12-32410 LP12-32410
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Watt: 24w Ngjyra: 4200K Fuqia ndriçimit: 1920lm Modeli: katror Përmasat: 201.6mmx198mmx26.8mm Volt: 185-265V Garancion: 2 vite LAMBARIO tashmë sjell në treg panelet e modelit më inovativ, me dizajne dhe forma unike, me mundësi te montimit mbrenda dhe jashtë murit. Panelet LED janë ndriçues, t..
Brendi: Lambario
Watt: 24w Ngjyra: 3000K Fuqia ndriçimit: 1920lm Modeli: katror Përmasat: 201.6mmx198mmx26.8mm Volt: 185-265V Garancion: 2 vite LAMBARIO tashmë sjell në treg panelet e modelit më inovativ, me dizajne dhe forma unike, me mundësi te montimit mbrenda dhe jashtë murit. Panelet LED janë ndriçues, t..
Brendi: Lambario
Watt: 18w Ngjyra: 3000K Fuqia ndriçimit: 1440lm Modeli: katror Përmasat: 151.4mmx149mmx26.6mm Volt: 185-265V Garancion: 2 vite LAMBARIO tashmë sjell në treg panelet e modelit më inovativ, me dizajne dhe forma unike, me mundësi te montimit mbrenda dhe jashtë murit. Panelet LED janë ndriçues, t..
LP12-31210 LP12-31210
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Watt: 12w Ngjyra: 4200K Fuqia ndriçimit: 960lm Modeli: katror Përmasat: 105.3mmx95mmx26.6mm Volt: 185-265V Garancion: 2 vite LAMBARIO tashmë sjell në treg panelet e modelit më inovativ, me dizajne dhe forma unike, me mundësi te montimit mbrenda dhe jashtë murit. Panelet LED janë ndriçues, të ..
LP12-31200 LP12-31200
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Watt: 12w Ngjyra: 3000K Fuqia ndriçimit: 960lm Modeli: katror Përmasat: 105.3mmx95mmx26.6mm Volt: 185-265V Garancion: 2 vite LAMBARIO tashmë sjell në treg panelet e modelit më inovativ, me dizajne dhe forma unike, me mundësi te montimit mbrenda dhe jashtë murit. Panelet LED janë ndriçues, të ..
Brendi: Lambario
Watt: 24w Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 1920lm Modeli: rrethor Përmasat: 200.9mmx198mmx26.8mm Volt: 185-265V Garancion: 2 vite LAMBARIO tashmë sjell në treg panelet e modelit më inovativ, me dizajne dhe forma unike, me mundësi te montimit mbrenda dhe jashtë murit. Panelet LED janë ndriçues, ..
Brendi: Lambario
Watt: 24w Ngjyra: 4200K Fuqia ndriçimit: 1920lm Modeli: rrethor Përmasat: 200.9mmx198mmx26.8mm Volt: 185-265V Garancion: 2 vite LAMBARIO tashmë sjell në treg panelet e modelit më inovativ, me dizajne dhe forma unike, me mundësi te montimit mbrenda dhe jashtë murit. Panelet LED janë ndriçues, ..
Prej 1 deri 12 nga 64 (6 faqe)