Elteco
Shporta

Panele LED

Brendi: Lambario
Watt: 5W Ngjyra: 6400K dhe rozë Fuçia ndriçimit: 400lm Modeli: rrethor Përmasat: 105mmx80mm Volt: 220-240V Garancion: 2 vite Panelet LED janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madhë në ambinete të mbrendshme. Si produkt LED, kursej në energji deri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit ..
Brendi: Lambario
Watt: 5W Ngjyra: 6400K dhe 3000K Fuçia ndriçimit: 400lm Modeli: rrethor Përmasat: 105mmx80mm Volt: 220-240V Garancion: 2 vite Panelet LED janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madhë në ambinete të mbrendshme. Si produkt LED, kursejnë energji deri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit ..
Brendi: Lambario
Watt: 24W Ngjyra: 3000K Fuçia ndriçimit: 1850lm Modeli: katror Përmasat: 265mmx265mmx28mm Volt: 220-240V Garancion: 2 vite Panelet LED janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madhë në ambinete të mbrendshme. Si produkt LED, kursejnë energj ideri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit..
Brendi: Lambario
Watt: 18W Ngjyra: 3000K Fuçia ndriçimit: 1500lm Modeli: katror Përmasat: 192mmx192mmx28mm Volt: 220-240V Garancion: 2 vite Panelet LED janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madhë në ambinete të mbrendshme. Si produkt LED, kursejnë energj ideri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit..
Brendi: Lambario
Watt: 12W Ngjyra: 6400K Fuçia ndriçimit: 800lm Modeli: katror Përmasat: 142mmx1472mmx28mm Volt: 220-240V Garancion: 2 vite Panelet LED janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madhë në ambinete të mbrendshme. Si produkt LED, kursejnë energj ideri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit..
Brendi: Lambario
Watt: 12W Ngjyra: 4200K Fuçia ndriçimit: 800lm Modeli: katror Përmasat: 142mmx1472mmx28mm Volt: 220-240V Garancion: 2 vite Panelet LED janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madhë në ambinete të mbrendshme. Si produkt LED, kursejnë energj ideri në 80% , rangohen në kategorinë e klasi..
Brendi: Lambario
Watt: 12W Ngjyra: 3000K Fuçia ndriçimit: 800lm Modeli: katror Përmasat: 142mmx1472mmx28mm Volt: 220-240V Garancion: 2 vite Panelet LED janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madhë në ambinete të mbrendshme. Si produkt LED, kursejnë energj ideri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit..
Brendi: Lambario
Watt: 6W Ngjyra: 6400K Fuçia ndriçimit: 350lm Modeli: katror Përmasat: 90mmx90mmx28mm Volt: 220-240V Garancion: 2 vite Panelet LED janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madhë në ambinete të mbrendshme. Si produkt LED, kursejnë energj ideri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit të..
Brendi: Lambario
Watt: 6W Ngjyra: 4200K Fuçia ndriçimit: 350lm Modeli: katror Përmasat: 90mmx90mmx28mm Volt: 220-240V Garancion: 2 vite Panelet LED janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madhë në ambinete të mbrendshme. Si produkt LED, kursejnë energj ideri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit të..
Brendi: Lambario
Watt: 6W Ngjyra: 3000K Fuçia ndriçimit: 350lm Modeli: katror Përmasat: 90mmx90mmx28mm Volt: 220-240V Garancion: 2 vite Panelet LED janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madhë në ambinete të mbrendshme. Si produkt LED, kursejnë energj ideri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit të ..
Brendi: Lambario
Watt: 24W Ngjyra: 4200K Fuçia ndriçimit: 1850lm Modeli: rrethor Përmasat: 265mmx2mm Volt: 220-240V Garancion: 2 vite Panelet LED janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madhë në ambinete të mbrendshme. Si produkt LED, kursejnë energj ideri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit të p..
Brendi: Lambario
Watt: 18W Ngjyra: 3000K Fuçia ndriçimit: 1500lm Modeli: rrethor Përmasat: 190mmx2mm Volt: 220-240V Garancion: 2 vite Panelet LED janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madhë në ambinete të mbrendshme. Si produkt LED, kursejnë energj ideri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit të pa..
Prej 49 deri 60 nga 71 (6 faqe)