Elteco
Shporta

Me senzor

CT-9247B
7-15 ditë
Lloji i montimit : Jashte murit dhe me sensor Watt: 20W Ngjyra dritës: 6000K Fuçia ndriçimit: 1800lm Volt: 220-240V Përmasat: 93mmx270mm Shkalla mbrojtëse: 20 IP Materiali: termoplastikë Ngjyrë: bardhë Modeli: rrethor Garancioni: 2 vite..
Lloji i montimit : Jashte murit dhe me sensor Watt: 20W Ngjyra dritës: 3200K Fuçia ndriçimit: 1800lm Volt: 220-240V Përmasat: 93mmx270mm Shkalla mbrojtëse: 20 IP Materiali: termoplastikë Ngjyrë: bardhë Modeli: rrethor Garancioni: 2 vite..
Prej 1 deri 2 nga 2 (1 faqe)