Elteco
Shporta

Shina dhe konektor

Brendi: Lambario
Module me shina Fazat: Dyfazor Ngjyrë: e bardhë Përmasat: 170x100mm Materiali: Plastikë dhe bakër Forma: rrethore Garancioni: 5 vite Modeli: mbrenda murit..
Brendi: Lambario
Module me shina Fazat: Dyfazor Ngjyrë: e zezë Përmasat: 170x100mm Materiali: Plastikë dhe bakër Forma: rrethore Garancioni: 5 vite Modeli: mbrenda murit..
Brendi: Lambario
Konektor (lidhëse) e shinave Fazat: Dyfazor Ngjyrë: e bardhë Përmasat: 105x105x17mm Materiali: Platikë dhe bakër Forma: X Garancioni: 5 vite..
Brendi: Lambario
Konektor (lidhëse) e shinave Fazat: Dyfazor Ngjyrë: e zezë Përmasat: 105x105x17mm Materiali: Plastikë dhe bakër Forma: X Garancioni: 5 vite..
Brendi: Lambario
Konektor (lidhëse) e shinave Fazat: Dyfazor Ngjyrë: e bardhë Përmasat: 105x70x17mm Materiali: Plastikë dhe bakër Forma: T Garancioni: 5 vite..
Brendi: Lambario
Konektor (lidhëse) e shinave Fazat: Dyfazor Ngjyrë: e zezë Përmasat: 105x70x17mm Materiali: Plastikë dhe bakër Forma: T Garancioni: 5 vite..
Brendi: Lambario
Shina 2 metërshe Fazat: Dyfazor Ngjyra: e zezë Materiali: Alumin dhe bakër Modeli: jashtë murit Garancioni: 5 vite Shinat LAMBARIO janë risi në treg, kompletohen me ndriçuesit për shina, duke ua lehtësuar dhe thjeshtësuar montimin dhe ndriçimin e hapësirës që ju rrethon...
Brendi: Lambario
Shina 1 metërshe Fazat: Dyfazor Ngjyra: e bardhë Materiali: Alumin dhe bakër Modeli: jashtë murit Garancioni: 5 vite Shinat LAMBARIO janë risi në treg, kompletohen me ndriçuesit për shina, duke ua lehtësuar dhe thjeshtësuar montimin dhe ndriçimin e hapësirës që ju rrethon...
Prej 1 deri 8 nga 8 (1 faqe)