Elteco
Shporta

Aksesorë / kontroller

Brendi: Lambario
Watt: 216W Amper: 15A Volt: 24V Modeli: Kontroller RGB CCT Materiali: Alumin Garancion: 2 vite Amplifieret shërbejne për lidhjen e shiritave LED në bazë te fuqisë dhe kapacitetit për ndriçim të hapësirës suaj per bartjen e ngjyrave në shiritat LED RGB ne lidhjen e tyre njëri pas tjetrit dhe ..
Brendi: Lambario
Watt: 216W Amper: 6A Volt: 24V Modeli: Kontroller RGB CCT Materiali: Alumin Garancion: 2 vite Amplifieret shërbejne për lidhjen e shiritave LED në bazë te fuqisë dhe kapacitetit për ndriçim të hapësirës suaj per bartjen e ngjyrave në shiritat LED RGB ne lidhjen e tyre njëri pas tjetrit dhe k..
Brendi: Lambario
Watt: 144W Amper: 12A Volt: 220-240V /12V Modeli: Kontroller me Bluetooth dhe aplikacion per IOS dhe Android Materiali: Termoplastikë Ngjyra: e bardhë Garancion: 2 vite Konrollerët u mundësojnë kontrollimin e ngjyrave të dritës në shiritat LED sipas shije suaj...
Brendi: Lambario
Watt: 72W Amper: 2A Volt: 12V Modeli: me kontroller Materiali: Alumin Ngjyra: e bardhë Garancion: 2 vite Amplifieret shërbejne për lidhjen e shiritave LED në bazë te fuqis dhe kapacitetit për ndriçim të hapësirës suaj per bartjen e ngjyrave në shiritat LED RGB ne lidhjen e tyre njëri pas tje..
Brendi: Lambario
Watt: 216W Amper: 24A Volt: 220-240/12V Modeli: Amplifier Materiali: Alumin Ngjyra: e zezë Garancion: 2 vite Amplifieret shërbejne për lidhjen e shiritave LED në bazë te fuqis dhe kapacitetit për ndriçim të hapësirës suaj per bartjen e ngjyrave në shiritat LED RGB ne lidhjen e tyre njëri pas..
Brendi: Lambario
Watt: 144W Amper: 18A Volt: 12V Modeli: Amplifier Materiali: Alumin Ngjyra: e hirtë Garancion: 2 vite Amplifieret shërbejne për lidhjen e shiritave LED në bazë te fuqis dhe kapacitetit për ndriçim të hapësirës suaj per bartjen e ngjyrave në shiritat LED RGB ne lidhjen e tyre njëri pas tjetr..
Prej 1 deri 6 nga 6 (1 faqe)