Elteco
Shporta

Spote

Brendi: Lambario
Watt: 12W Ngjyra e dritës: 3000K Fuqia e ndriçimit: 1440lm (120lm/w) Volt: 185-265V /12V Modeli: rrethor Materiali: Alumin dhe plastikë Ngjyra: e bardhë Përmasat: 119.3mmx140mm Garancion: 3 vite Spotet LED LAMBARIO janë me dizajn delikat, forma të përsosura dhe material të kualitetit të ..
Brendi: Lambario
Watt: 20W Ngjyra e dritës: 3000K Fuqia e ndriçimit: 1500lm Volt: 220-240V /12V Modeli: rrethor Materiali: Alumin dhe plastikë Ngjyra: e bardhë Përmasat: 41mmx115mmx143mm Garancion: 2 vite Spotet LED LAMBARIO janë me dizajn delikat, forma të përsosura dhe material të kualitetit të lartë, ..
Brendi: Lambario
Mbajtëse spotesh Fyti: GU10 Përmasat: 103mmx80mm Materiali: Alumin Ngjyrë: e zezë Garancion: 5 vite Mbajtëset dekorative për spote LED shërbejnë për montim jashtë murit. Pëdoren në çdo ambient të mbrendshëm për dekorimin e hapësirave tuaja. Me LAMBARIO jeni gjithmonë modern...
Brendi: Lambario
Mbajtëse spotesh Fyti: GU10 Përmasat: 80mmx140mm Materiali: Alumin Ngjyrë: e zezë dhe bakër Garancion: 5 vite Mbajtëset dekorative për spote LED shërbejnë për montim jashtë murit. Pëdoren në çdo ambient të mbrendshëm për dekorimin e hapësirave tuaja. Me LAMBARIO jeni gjithmonë modern...
Brendi: Lambario
Mbajtëse spotesh Fyti: 2xGU10 Përmasat: 175mmx185mmx100mm Materiali: Alumin Ngjyrë: e bardhë me të zezë Garancion: 5 vite Mbajtëset dekorative për spote LED shërbejnë për montim mbrenda murit. Pëdoren në çdo ambient të mbrendshëm për dekorimin e hapësirave tuaja. Zbukuroni ambientin tuaj d..
Brendi: Lambario
Mbajtëse spotesh Fyti: GU10 Përmasat: 90mmx100mmx100mm Materiali: Alumin Ngjyrë: e zezë me të bardhë Garancion: 5 vite Mbajtëset dekorative për spote LED shërbejnë për montim mbrenda murit. Pëdoren në çdo ambient të mbrendshëm për dekorimin e hapësirave tuaja. Zbukuroni ambientin tuaj duke..
Brendi: Lambario
Mbajtëse spotesh Fyti: GU10 Përmasat:75mmx128mmx85mm Materiali: Alumin Ngjyrë: e bardhë dhe metalike Garancion: 5 vite Mbajtëset dekorative për spote LED shërbejnë për montim mbrenda murit. Pëdoren në çdo ambient të mbrendshëm për dekorimin e hapësirave tuaja. Zbukuroni ambientin tuaj duke..
Brendi: Lambario
Watt: 3W Ngjyra e dritës: 6400K Fuqia e ndriçimit: 100lm Volt: 220-240V /12V Modeli: rrethor Materiali: Alumin dhe plastikë Ngjyra: e bardhë Përmasat: 40mmx34mmx41mm Garancion: 2 vite Spotet LED LAMBARIO janë me dizajn delikat, forma të përsosura dhe material të kualitetit të lartë, duke..
Brendi: Lambario
Watt: 1W Ngjyra e dritës: 4200K Fuqia e ndriçimit: 30lm Volt: 220-240V /12V Modeli: rrethor Materiali: Alumin dhe plastikë Ngjyra: e bardhë Përmasat: 20mmx30mmx32mm Garancion: 2 vite Spotet LED LAMBARIO janë me dizajn delikat, forma të përsosura dhe material të kualitetit të lartë, duke ..
Brendi: Lambario
Watt: 5W Ngjyra e dritës: 6400K Fuqia e ndriçimit: 370lm Volt: 220-240V /12V Modeli: rrethor Materiali: Alumin dhe plastikë Ngjyra: e bardhë Përmasat: 42mmx67mmx77mm Shkalla mbrojtëse: 65 IP Garancion: 2 vite Spotet LED LAMBARIO janë me dizajn delikat, forma të përsosura dhe material të..
Brendi: Lambario
Watt: 5W Ngjyra e dritës: 4200K Fuqia e ndriçimit: 370lm Volt: 220-240V /12V Modeli: rrethor Materiali: Alumin dhe plastikë Ngjyra: e bardhë Përmasat: 42mmx67mmx77mm Shkalla mbrojtëse: 65 IP Garancion: 2 vite Spotet LED LAMBARIO janë me dizajn delikat, forma të përsosura dhe material të..
Brendi: Lambario
Watt: 5W Ngjyra e dritës: 3000K Fuqia e ndriçimit: 370lm Volt: 220-240V /12V Modeli: rrethor Materiali: Alumin dhe plastikë Ngjyra: e bardhë Përmasat: 42mmx67mmx77mm Shkalla mbrojtëse: 65 IP Garancion: 2 vite Spotet LED LAMBARIO janë me dizajn delikat, forma të përsosura dhe material të..
Prej 13 deri 24 nga 57 (5 faqe)