Elteco
Shporta

Me LED jashtë murit

Brendi: Lambario
Watt: 2W Ngjyra e dritës: 6400K Fuqia e ndriçimit: 135lm Volt: 220-240V /12V Modeli: katror Materiali: Alumin dhe plastikë Ngjyra: e bardhë Përmasat: 70mmx70mmx15mm Garancion: 2 vite Spotet LED LAMBARIO janë me dizajn delikat, forma të përsosura dhe material të kualitetit të lartë, duke ..
Brendi: Lambario
Watt: 2W Ngjyra e dritës: 4200K Fuqia e ndriçimit: 135lm Volt: 220-240V /12V Modeli: katror Materiali: Alumin dhe plastikë Ngjyra: e bardhë Përmasat: 70mmx70mmx15mm Garancion: 2 vite Spotet LED LAMBARIO janë me dizajn delikat, forma të përsosura dhe material të kualitetit të lartë, duke ..
Brendi: Lambario
Watt: 2W Ngjyra e dritës: 6400K Fuqia e ndriçimit: 150lm Volt: 220-240V /12V Modeli: rrethor Materiali: Alumin dhe plastikë Ngjyra: e bardhë Përmasat: 14.5mmx70mm Garancion: 2 vite Spotet LED LAMBARIO janë me dizajn delikat, forma të përsosura dhe material të kualitetit të lartë, duke nd..
Brendi: Lambario
Watt: 2W Ngjyra e dritës: 4200K Fuqia e ndriçimit: 150lm Volt: 220-240V /12V Modeli: rrethor Materiali: Alumin dhe plastikë Ngjyra: e bardhë Përmasat: 14.5mmx70mm Garancion: 2 vite Spotet LED LAMBARIO janë me dizajn delikat, forma të përsosura dhe material të kualitetit të lartë, duke nd..
Prej 1 deri 4 nga 4 (1 faqe)