Elteco
Shporta

Me LED mbrenda murit

Brendi: Lambario
Watt: 20W Ngjyra e dritës: 3000K Fuqia e ndriçimit: 1500lm Volt: 220-240V /12V Modeli: rrethor Materiali: Alumin dhe plastikë Ngjyra: e bardhë Përmasat: 41mmx115mmx143mm Garancion: 2 vite Spotet LED LAMBARIO janë me dizajn delikat, forma të përsosura dhe material të kualitetit të lartë, ..
Brendi: Lambario
Watt: 8W Ngjyra e dritës: 6400K Fuçia e ndriçimit: 800lm Volt: 220-240V /12V Modeli: katror Materiali: Termoplastikë Ngjyra: e bardhë Përmasat: 120mmx95mm Garancion: 2 vite Spotet LED LAMBARIO janë me dizajn delikat, forma të përsosura dhe material të kualitetit të lartë, duke ndriçuar dh..
Brendi: Lambario
Watt: 5w Ngjyra e dritës: 4200K Fuçia e ndriçimit: 500lm Volt: 220-240V /12V Modeli: katror Materiali: Termoplastikë Ngjyra: e bardhë Përmasat: 90mmx60mm Garancion: 2 vite Spotet LED LAMBARIO janë me dizajn delikat, forma të përsosura dhe material të kualitetit të lartë, duke ndriçuar dhe ..
Brendi: Lambario
Watt: 3W Ngjyra e dritës: 6400K Fuçia e ndriçimit: 300lm Volt: 220-240V /12V Modeli: katror Materiali: Termoplastikë Ngjyra: e bardhë Përmasat: 75mmx55mm Garancion: 2 vite Spotet LED LAMBARIO janë me dizajn delikat, forma të përsosura dhe material të kualitetit të lartë, duke ndriçuar dhe..
Brendi: Lambario
Watt: 3W Ngjyra e dritës: 4200K Fuçia e ndriçimit: 300lm Volt: 220-240V /12V Modeli: katror Materiali: Termoplastikë Ngjyra: e bardhë Përmasat: 75mmx55mm Garancion: 2 vite Spotet LED LAMBARIO janë me dizajn delikat, forma të përsosura dhe material të kualitetit të lartë, duke ndriçuar dhe..
Brendi: Lambario
Watt: 8W Ngjyra e dritës: 6400K Fuçia e ndriçimit: 800lm Volt: 220-240V /12V Modeli: rrethor Materiali: Termoplastikë Ngjyra: e bardhë Përmasat: 120mmx95mm Garancion: 2 vite Spotet LED LAMBARIO janë me dizajn delikat, forma të përsosura dhe material të kualitetit të lartë, duke ndriçuar d..
Brendi: Lambario
Watt: 8W Ngjyra e dritës: 4200K Fuçia e ndriçimit: 800lm Volt: 220-240V /12V Modeli: rrethor Materiali: Termoplastikë Ngjyra: e bardhë Përmasat: 120mmx95mm Garancion: 2 vite Spotet LED LAMBARIO janë me dizajn delikat, forma të përsosura dhe material të kualitetit të lartë, duke ndriçuar dh..
Brendi: Lambario
Watt: 5w Ngjyra e dritës: 3000K Fuçia e ndriçimit: 500lm Volt: 220-240V /12V Modeli: rrethor Materiali: Termoplastikë Ngjyra: e bardhë Përmasat: 90mmx60mm Garancion: 2 vite Spotet LED LAMBARIO janë me dizajn delikat, forma të përsosura dhe material të kualitetit të lartë, duke ndriçuar d..
Brendi: Lambario
Watt: 3W Ngjyra e dritës: 4200K Fuçia e ndriçimit: 300lm Volt: 220-240V /12V Modeli: rrethor Materiali: Termoplastikë Ngjyra: e bardhë Përmasat: 75mmx55mm Garancion: 2 vite Spotet LED LAMBARIO janë me dizajn delikat, forma të përsosura dhe material të kualitetit të lartë, duke ndriçuar d..
Brendi: Lambario
Watt: 3W Ngjyra e dritës: 3000K Fuçia e ndriçimit: 300lm Volt: 220-240V /12V Modeli: rrethor Materiali: Termoplastikë Ngjyra: e bardhë Përmasat: 75mmx55mm Garancion: 2 vite Spotet LED LAMBARIO janë me dizajn delikat, forma të përsosura dhe material të kualitetit të lartë, duke ndriçuar d..
Brendi: Lambario
Spot LED 3w Fyti: GU5.3 Ngjyra dritës: 4200K Fuçia ndriçimit: 150lm Përmasat: 30mmx120mm Ngjyrë: e zezë Materiali: xham (kristal) dhe alumin Garancioni: 2 vite Spotet dekoruese LED shërbejnë për montim mbrenda murit. Pëdoren në çdo ambient të mbrendshëm për dekorimin e hapësirave tuaj..
Brendi: Lambario
Spot LED 3w Fyti: GU5.3 Ngjyra dritës: 4200K Fuçia ndriçimit: 150lm Përmasat: 30mmx90mm Ngjyrë: transparente e artë Materiali: xham (kristal) dhe alumin Garancioni: 2 vite Spotet dekoruese LED shërbejnë për montim mbrenda murit. Pëdoren në çdo ambient të mbrendshëm për dekorimin e hap..
Prej 1 deri 12 nga 12 (1 faqe)