Elteco
Shporta

Pa LED mbrenda murit

Brendi: Lambario
Mbajtëse spotesh Fyti: 3xGU10 Përmasat: 265mmx270mmx100mm Materiali: Alumin Ngjyrë: e zezë me të bardhë Garancion: 5 vite Mbajtëset dekorative për spote LED shërbejnë për montim mbrenda murit. Pëdoren në çdo ambient të mbrendshëm për dekorimin e hapësirave tuaja. Zbukuroni ambientin tuaj d..
Brendi: Lambario
Mbajtëse spotesh Fyti: 3xGU10 Përmasat: 265mmx270mmx100mm Materiali: Alumin Ngjyrë: e bardhë me të zezë Garancion: 5 vite Mbajtëset dekorative për spote LED shërbejnë për montim mbrenda murit. Pëdoren në çdo ambient të mbrendshëm për dekorimin e hapësirave tuaja. Zbukuroni ambientin tuaj d..
Brendi: Lambario
Mbajtëse spotesh Fyti: 2xGU10 Përmasat: 175mmx185mmx100mm Materiali: Alumin Ngjyrë: e bardhë me të zezë Garancion: 5 vite Mbajtëset dekorative për spote LED shërbejnë për montim mbrenda murit. Pëdoren në çdo ambient të mbrendshëm për dekorimin e hapësirave tuaja. Zbukuroni ambientin tuaj d..
Brendi: Lambario
Mbajtëse spotesh Fyti: GU10 Përmasat: 90mmx100mmx100mm Materiali: Alumin Ngjyrë: e zezë me të bardhë Garancion: 5 vite Mbajtëset dekorative për spote LED shërbejnë për montim mbrenda murit. Pëdoren në çdo ambient të mbrendshëm për dekorimin e hapësirave tuaja. Zbukuroni ambientin tuaj duke..
Brendi: Lambario
Mbajtëse spotesh Fyti: GU10 Përmasat: 54mmx82mmx70mm Materiali: Alumin Ngjyrë: e bardhë Shaka mbrojtëse: 65IP Garancion: 5 vite Mbajtëset dekorative për spote LED shërbejnë për montim mbrenda murit. Pëdoren në çdo ambient të jashtëm për dekorimin e hapësirave tuaja. Zbukuroni ambientin t..
Brendi: Lambario
Mbajtëse spotesh Fyti: GU10 Përmasat:84mmx84mmx78mm Materiali: Alumin Ngjyrë: e bardhë dhe metalike Garancion: 5 vite Mbajtëset dekorative për spote LED shërbejnë për montim mbrenda murit. Pëdoren në çdo ambient të mbrendshëm për dekorimin e hapësirave tuaja. Zbukuroni ambientin tuaj duke ..
Brendi: Lambario
Mbajtëse spotesh Fyti: GU10 Përmasat: 40mmx89mmx78mm Materiali: Alumin Ngjyrë: e bardhë dhe e artë Garancion: 5 vite Mbajtëset dekorative për spote LED shërbejnë për montim mbrenda murit. Pëdoren në çdo ambient të mbrendshëm për dekorimin e hapësirave tuaja. Zbukuroni ambientin tuaj duke i..
Brendi: Lambario
Mbajtëse spotesh Fyti: GU10 Përmasat:75mmx128mmx85mm Materiali: Alumin Ngjyrë: e bardhë dhe metalike Garancion: 5 vite Mbajtëset dekorative për spote LED shërbejnë për montim mbrenda murit. Pëdoren në çdo ambient të mbrendshëm për dekorimin e hapësirave tuaja. Zbukuroni ambientin tuaj duke..
Brendi: Lambario
Mbajtëse spotesh Fyti: GU10 Përmasat: 50mmx128mmx90mm Materiali: Alumin Ngjyrë: e bardhë dhe metalike Garancion: 5 vite Mbajtëset dekorative për spote LED shërbejnë për montim mbrenda murit. Pëdoren në çdo ambient të mbrendshëm për dekorimin e hapësirave tuaja. Zbukuroni ambientin tuaj duk..
Brendi: Lambario
Mbajtëse spotesh Përmasat: 10mmx120mm Ngjyrë: transparente dhe e artë (gold) Fyti: MR16 Materiali: xham (kristal) dhe alumin Mbajtëset dekorative për spote LED shërbejnë për montim mbrenda murit. Pëdoren në çdo ambient të mbrendshëm për dekorimin e hapësirave tuaja. Me pamje elegante dhe të ..
Brendi: Lambario
Mbajtëse spotesh Fyti:3xGU5.3 Përmasat: 240mmx90mm Materiali: termopastikë Ngjyrë: e zezë Garancion: 2 vite Mbajtëset dekorative për spote LED shërbejnë për montim mbrenda murit. Pëdoren në çdo ambient të mbrendshëm për dekorimin e hapësirave tuaja. Zbukuroni ambientin tuaj duke i shtuar s..
Brendi: Lambario
Mbajtëse spotesh Fyti:3xGU5.3 Përmasat: 240mmx90mm Materiali: termopastikë Ngjyrë: e bardhë Garancion: 2 vite Mbajtëset dekorative për spote LED shërbejnë për montim mbrenda murit. Pëdoren në çdo ambient të mbrendshëm për dekorimin e hapësirave tuaja. Zbukuroni ambientin tuaj duke i shtuar..
Prej 1 deri 12 nga 35 (3 faqe)