Elteco
Shporta

Senzorë direkt

Brendi: Lambario
Watt: 1200W Volt: 220-240V Këdi: 180° Materiali: termoplastikë Ngjyra: e bardhë Dimenzionet: 43.8mmx42.1mmx80.7mm Montimi: jashtë murit Garancion: 2 vite Senzorët LAMBARIO lexojnë levizjet e njeriut dhe kur lidhen me ndriçues me lëvizjen trupore ndizet dhe drita, pa pasur nevojë për ndërprer..
Prej 1 deri 1 nga 1 (1 faqe)