Elteco
Shporta

Fyt/mbajtëse poçi

Brendi: Lambario
Mbajtëse poçash Fyti: E27 me kabllo Përmasat: 10mx30mm Ngjyrë: e zezë Materiali: gomë Garancion: 2 vite Mbajtëset dekorative për poçe shërbejne për dekorim dhe ndriçim duke i dhënë një pamje mjaftë antike të stileve vintage dhe retro ambientit të jashtëm.. Pëdoren ne ambient të hapur për dekor..
Brendi: Lambario
Mbajtëse poçi Fyti: E27 Përmasat: 40mmx30mm Ngjyrë: e bardhë Materiali: termoplastikë Garancion: 2 vite !!! Vini re ndriçuesi nuk posedon poçin, ju duhet të shtoni edhe poçin...
Brendi: Lambario
Mbajtëse poçi Fyti: E27 me kabllo Përmasat: 1mx30mm Ngjyrë: bronz Materiali: alumin Garancion: 2 vite Mbajtëset dekorative për poçe shërbejne për dekorim dhe ndriçim duke i dhënë një pamje mjaftë antike të stileve vintage dhe retro ambientit. Kombinohen bukur me poça filament LED. Pëdoren ne ç..
Prej 1 deri 3 nga 3 (1 faqe)