Elteco
Shporta

Pllafoniere

016-077-0032 32W
Risi 7-15 ditë
016-077-0024 24W
Risi 7-15 ditë
016-065-0036 36W
Risi 7-15 ditë
016-065-0024 24W
Risi 7-15 ditë
016-065-0018 18W
Risi 7-15 ditë
Brendi: Luxentte
LED MAX 24W 3 COLOR Diametri : 50cm Volt: 220-240V Garancion: 1 vite Ndriço rrugën tënde , Luxentte...
L80-08 L80-08
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Watt: 2x36W Ngjyra dritës: 3000K/4200K/6400K Fuçia ndriçimit: 3600lm Volt: 220-240V/12V Ngjyrë: e bardhë Përmasat: 500mmx100mm Kontroller: Po Dimmable : Po Materiali: Akril dhe alumin Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë trendet e fundit dhe risitë e tregut gjithmonë në hap me kohën. Pllafon..
L80-07 L80-07
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Watt: 2x24W Ngjyra dritës: 3000K/4200K/6400K Fuçia ndriçimit: 2400lm Volt: 220-240V/12V Ngjyrë: e bardhë Përmasat: 400mmx100mm Kontroller: Po Dimmable : Po Materiali: Akril dhe alumin Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë trendet e fundit dhe risitë e tregut gjithmonë në hap me kohën. Pllafo..
L78-14 L78-14
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Watt: 2x36W Ngjyra dritës: 3000K/4200K/6400K Fuçia ndriçimit: 10800lm Volt: 220-240V/12V Ngjyrë: e bardhë Përmasat: 500mmx70mm Kontroller: Po Dimmable : Po Materiali: Akril dhe alumin Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë trendet e fundit dhe risitë e tregut gjithmonë në hap me kohën. Pllafo..
Prej 1 deri 10 nga 10 (1 faqe)