Elteco
Shporta

Ndriçues muri

Watt: 2x50W Fyti: GU10 Volt: 220-240V Përmasat: 70mmx92mmx150mm Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: alumin Ngjyrë: e hirtë Modeli: gjysëm cilindrik Garancioni: 2 vite..
Brendi: Fumagalli
Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 250mmx355mm Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: resinë Ngjyrë: e zezë Modeli: klasik Garancioni: 5 vite FUMAGALLI..
Brendi: Lambario
Watt: 12W Ngjyra dritës: 6400K Fuçia ndriçimit: 900lm Volt: 220-240V Përmasat: 54mmx205mmx105mm Shkalla mbrojtëse: 54 IP Materiali: termoplastikë Ngjyrë: e bardhë Modeli: oval Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë linjën Moderne të ndriçuesve LED Domelight, ndriçues të cilët montohen jasht..
Brendi: Fumagalli
Watt: 0.5W Ngjyra dritës: 6400K Fuqia ndriçimit: 60lm Bateria: 3.7V 1500MA Përmasat: 171mmx100mm Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: Termoplastikë Ngjyrë: e zezë Modeli: katror Garancioni: 2 vite Të rejat nga LAMBARIO nuk kanë fund! Pos teknologjisë LED, LAMBARIO sjell inovacion në ndr..
Brendi: Lambario
Watt: 15W Ngjyra dritës: 4200K Fuqia ndriçimit: 1050lm Volt: 220-240V Përmasat: 59mmx215mmx125mm Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: termoplastikë Ngjyrë: hirtë Modeli: ovale Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë linjën Moderne të ndriçuesve LED Domelight, me ngjyra, dizajne dhe forma të ..
Brendi: Lambario
Watt: 45W Ngjyra dritës: 4200K Fuqia ndriçimit: 3800lm Volt: 220-240V Përmasat: 63mmx460mm Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: termoplastikë Ngjyrë: e kaftë Modeli: rrethore Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë linjën Moderne të ndriçuesve LED Domelight, me ngjyra, dizajne dhe forma të n..
Brendi: Lambario
Watt: 18W Ngjyra dritës: 4200K Fuqia ndriçimit: 1260lm Volt: 220-240V Përmasat: 68mmx220mm Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: termoplastikë Ngjyrë: hirtë Modeli: rrethore Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë linjën Moderne të ndriçuesve LED Domelight, me ngjyra, dizajne dhe forma të ndr..
Brendi: Lambario
Watt: 18W Ngjyra dritës: 4200K Fuqia ndriçimit: 1260lm Volt: 220-240V Përmasat: 90mmx205mm Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: termoplastikë Ngjyrë: bardhë Modeli: rrethore Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë linjën Moderne të ndriçuesve LED Domelight, me ngjyra, dizajne dhe forma të nd..
Brendi: Lambario
Watt: 12W Ngjyra dritës: 4200K Fuqia ndriçimit: 840lm Volt: 220-240V Përmasat: 95mmx212mmx118mm Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: termoplastikë Ngjyrë: bardhë Modeli: ovale Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë linjën Moderne të ndriçuesve LED Domelight, me ngjyra, dizajne dhe forma të ..
Brendi: Lambario
Watt: 2W Ngjyra dritës: 4200K Fuqia ndriçimit: 20lm Volt: 220-240V Përmasat: 120mmx90mmx12mm, Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: plastikë Ngjyrë: e bardhë Modeli: katror Garancioni: 2 vite Të rejat nga LAMBARIO skan fund! Ju prezantojmë linjën Moderne të ndriçuesve LED , ndriçues të..
Brendi: Lambario
Watt: 1W Ngjyra dritës: 4200K Fuqia ndriçimit: 11lm Volt: 220-240V Përmasat: 12mmx70mmx50mm, Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: plastikë Ngjyrë: e bardhë Modeli: katror Garancioni: 2 vite Të rejat nga LAMBARIO skan fund! Ju prezantojmë linjën Moderne të ndriçuesve LED , ndriçues të ..
Brendi: Lambario
Watt: 12W Ngjyra dritës: 4200K Fuqia ndriçimit: 880lm Volt: 220-240V Përmasat: 130mmx108mmx160mm, Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: plastikë Ngjyrë: e bardhë Modeli: katror Garancioni: 2 vite Të rejat nga LAMBARIO skan fund! Ju prezantojmë linjën Moderne të ndriçuesve LED , ndriçue..
Prej 1 deri 12 nga 105 (9 faqe)