Elteco
Shporta

LED domelight

Brendi: Lambario
Watt: 45W Ngjyra dritës: 4200K Fuqia ndriçimit: 3800lm Volt: 220-240V Përmasat: 63mmx460mm Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: termoplastikë Ngjyrë: e kaftë Modeli: rrethore Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë linjën Moderne të ndriçuesve LED Domelight, me ngjyra, dizajne dhe forma të n..
Brendi: Lambario
Watt: 18W Ngjyra dritës: 4200K Fuqia ndriçimit: 1260lm Volt: 220-240V Përmasat: 90mmx205mm Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: termoplastikë Ngjyrë: bardhë Modeli: rrethore Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë linjën Moderne të ndriçuesve LED Domelight, me ngjyra, dizajne dhe forma të nd..
Brendi: Lambario
Watt: 12W Ngjyra dritës: 4200K Fuqia ndriçimit: 840lm Volt: 220-240V Përmasat: 95mmx212mmx118mm Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: termoplastikë Ngjyrë: bardhë Modeli: ovale Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë linjën Moderne të ndriçuesve LED Domelight, me ngjyra, dizajne dhe forma të ..
Brendi: Lambario
Watt: 12W Ngjyra dritës: 4200K Fuçia ndriçimit: 900lm Volt: 220-240V Përmasat: 54mmx205mmx105mm Shkalla mbrojtëse: 54 IP Materiali: termoplastikë Ngjyrë: e hirtë Modeli: oval Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë linjën Moderne të ndriçuesve LED Domelight, ndriçues të cilët montohen jashtë ..
Brendi: Lambario
Watt: 18W Ngjyra dritës: 6400K Fuçia ndriçimit: 1260lm Volt: 220-240V Përmasat: 78mmx230mm Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: termoplastikë Ngjyrë: e zezë Modeli: rrethor Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë linjën Moderne të ndriçuesve LED Domelight, ndriçues të cilët montohen jashtë mu..
Brendi: Lambario
Watt: 12W Ngjyra dritës: 4200K Fuçia ndriçimit: 900lm Volt: 220-240V Përmasat: 54mmx205mmx105mm Shkalla mbrojtëse: 54 IP Materiali: termoplastikë Ngjyrë: bardhë Modeli: oval Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë linjën Moderne të ndriçuesve LED Domelight, ndriçues të cilët montohen jashtë..
Brendi: Lambario
Watt: 18W Ngjyra dritës: 6400K Fuçia ndriçimit: 1260lm Volt: 220-240V Përmasat: 78mmx230mm Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: termoplastikë Ngjyrë: e zezë Modeli: rrethor Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë linjën Moderne të ndriçuesve LED Domelight, ndriçues të cilët montohen jashtë mu..
Brendi: Lambario
Watt: 15W Ngjyra dritës: 4200K Fuçia ndriçimit: 1120lm Volt: 220-240V Përmasat: 52mmx180mm Shkalla mbrojtëse: 54 IP Materiali: termoplastikë Ngjyrë: bardhë Modeli: rrethor Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë linjën Moderne të ndriçuesve LED Domelight, ndriçues të cilët montohen jashtë m..
Brendi: Lambario
Watt: 15W Ngjyra dritës: 6400K Fuçia ndriçimit: 1120lm Volt: 220-240V Përmasat: 49mmx198mmx100mm Shkalla mbrojtëse: 54 IP Materiali: termoplastikë Ngjyrë: e hirtë Modeli: oval Garancioni: 2 vite..
Brendi: Lambario
Watt: 15W Ngjyra dritës: 6400K Fuçia ndriçimit: 1120lm Volt: 220-240V Përmasat: 49mmx198mmx100mm Shkalla mbrojtëse: 54 IP Materiali: termoplastikë Ngjyrë: e bardhë Modeli: oval Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë linjën Moderne të ndriçuesve LED Domelight, ndriçues të cilët montohen jash..
Brendi: Lambario
Watt: 15W Ngjyra dritës: 4200K Fuçia ndriçimit: 1120lm Volt: 220-240V Përmasat: 49mmx198mmx100mm Shkalla mbrojtëse: 54 IP Materiali: termoplastikë Ngjyrë: e hirtë Modeli: oval Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë linjën Moderne të ndriçuesve LED Domelight, ndriçues të cilët montohen jashtë..
Brendi: Lambario
Watt: 24W Ngjyra dritës: 6400K Fuçia ndriçimit: 1800lm Volt: 220-240V Përmasat: 93mmx270mm Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: termoplastikë Ngjyrë: e hirtë Modeli: rrethor Garancioni: 2 vite..
Prej 1 deri 12 nga 12 (1 faqe)