Elteco
Shporta

LED

Brendi: Lambario
Watt: 2W Ngjyra dritës: 4200K Fuqia ndriçimit: 20lm Volt: 220-240V Përmasat: 120mmx90mmx12mm, Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: plastikë Ngjyrë: e bardhë Modeli: katror Garancioni: 2 vite Të rejat nga LAMBARIO skan fund! Ju prezantojmë linjën Moderne të ndriçuesve LED , ndriçues të..
Brendi: Lambario
Watt: 1W Ngjyra dritës: 4200K Fuqia ndriçimit: 11lm Volt: 220-240V Përmasat: 12mmx70mmx50mm, Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: plastikë Ngjyrë: e bardhë Modeli: katror Garancioni: 2 vite Të rejat nga LAMBARIO skan fund! Ju prezantojmë linjën Moderne të ndriçuesve LED , ndriçues të ..
Brendi: Lambario
Watt: 12W Ngjyra dritës: 4200K Fuqia ndriçimit: 880lm Volt: 220-240V Përmasat: 130mmx108mmx160mm, Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: plastikë Ngjyrë: e bardhë Modeli: katror Garancioni: 2 vite Të rejat nga LAMBARIO skan fund! Ju prezantojmë linjën Moderne të ndriçuesve LED , ndriçue..
Brendi: Lambario
Watt: 9W Ngjyra dritës: 4200K Fuqia ndriçimit: 350lm Volt: 220-240V Përmasat: 81mmx173mmx46mm, Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: plastikë Ngjyrë: e bardhë Modeli: katror Garancioni: 2 vite Të rejat nga LAMBARIO skan fund! Ju prezantojmë linjën Moderne të ndriçuesve LED , ndriçues t..
Brendi: Lambario
Watt: 9W Ngjyra dritës: 4200K Fuqia ndriçimit: 350lm Volt: 220-240V Përmasat: 81mmx173mmx46mm, Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: plastikë Ngjyrë: e hirtë Modeli: katror Garancioni: 2 vite Të rejat nga LAMBARIO skan fund! Ju prezantojmë linjën Moderne të ndriçuesve LED , ndriçues të..
Brendi: Lambario
Watt: 4W Ngjyra dritës: 4200K Fuqia ndriçimit: 200lm Volt: 220-240V Përmasat: 52mmx120mmx120mm, Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: plastikë Ngjyrë: e hirtë Modeli: katror Garancioni: 2 vite Të rejat nga LAMBARIO skan fund! Ju prezantojmë linjën Moderne të ndriçuesve LED , ndriçues të..
Brendi: Lambario
Watt: 4W Ngjyra dritës: 4200K Fuqia ndriçimit: 200lm Volt: 220-240V Përmasat: 52mmx120mmx120mm, Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: plastikë Ngjyrë: e bardhë Modeli: katror Garancioni: 2 vite Të rejat nga LAMBARIO skan fund! Ju prezantojmë linjën Moderne të ndriçuesve LED , ndriçues t..
Brendi: Lambario
Watt: 4W Ngjyra dritës: 4200K Fuqia ndriçimit: 130lm Volt: 220-240V Përmasat: 123mmx83mmx30mm, Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: plastikë Ngjyrë: e hirtë Modeli: katror Garancioni: 2 vite Të rejat nga LAMBARIO skan fund! Ju prezantojmë linjën Moderne të ndriçuesve LED , ndriçues të..
Brendi: Lambario
Watt: 6W Ngjyra dritës: 4200K Fuqia ndriçimit: 390lm Volt: 220-240V Përmasat: 175x30x90mm Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: Alumin Ngjyrë: e hirtë Modeli: katrore Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë linjën Moderne të ndriçuesve LED , ndriçues të cilët montohen jashtë murit dhe gjejnë p..
Brendi: Lambario
Watt: 6W Ngjyra dritës: 4200K Fuqia ndriçimit: 390lm Volt: 220-240V Përmasat: 175x30x90mm Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: Alumin Ngjyrë: e bardhë Modeli: katrore Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë linjën Moderne të ndriçuesve LED , ndriçues të cilët montohen jashtë murit dhe gjejnë ..
Brendi: Lambario
Watt: 2x3W Ngjyra dritës: 4200K Fuqia ndriçimit: 390lm Volt: 220-240V Përmasat: 105x140x90mm Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: Alumin Ngjyrë: e hirtë Modeli: konike Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë linjën Moderne të ndriçuesve LED , ndriçues të cilët montohen jashtë murit dhe gjejnë..
Brendi: Lambario
Watt: 2x3W Ngjyra dritës: 4200K Fuqia ndriçimit: 390lm Volt: 220-240V Përmasat: 105x140x90mm Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: Alumin Ngjyrë: e bardhë Modeli: konike Garancioni: 2 vite LAMBARIO sjellë linjën Moderne të ndriçuesve LED , ndriçues të cilët montohen jashtë murit dhe gjejn..
Prej 1 deri 12 nga 31 (3 faqe)