Elteco
Shporta

Shtëpiza me LED

Brendi: Lambario
Watt: 2x18W Përmasat: 600mmx96mm Volt: 220-240V Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: termoplastikë dhe alumin Ngjyrë: e bardhë Garancion: 3 vite Shtëpizat për gypa të ndriçuesve LAMBARIO rezistentë ndaj ujit, gjejnë përdorim të madhë në ambinete të hapura me lagështi. Kryesisht përdoren n..
Prej 1 deri 1 nga 1 (1 faqe)