Elteco
Shporta

Të mëdhenjë

Brendi: Lambario
Watt: 150W Ngjyra: 6400K Fuçia ndriçimit: 12000lm Përmasat: 330mmx350mm Volt: 220-240V Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: xham dhe alumin Ngjyrë: e hirtë Garancion: 2 vite Ndriçuesit LAMBARIO LED reflektor, rezistentë ndaj ujit, gjejnë përdorim të madhë në ambinete të hapura me lagështi..
Brendi: Lambario
Watt: 100W Ngjyra: 4200K Fuçia ndriçimit: 8000lm Përmasat: 290mmx320mm Volt: 220-240V Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: xham dhe alumin Ngjyrë: e hirtë Garancion: 2 vite Ndriçuesit LAMBARIO LED reflektor, rezistentë ndaj ujit, gjejnë përdorim të madhë në ambinete të hapura me lagështi...
Prej 1 deri 2 nga 2 (1 faqe)