Elteco
Shporta

Standard

Brendi: Lambario
Watt: 20W Ngjyra: RGB Fuçia ndriçimit: 1600lm Kontroller: po Dimmable: Po Përmasat: 115mmx150mm Volt: 220-240V Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: xham dhe alumin Ngjyrë: e hirtë Garancion: 2 vite Ndriçuesit LAMBARIO LED reflektor, rezistentë ndaj ujit, gjejnë përdorim të madhë në ambi..
LT62-02032 LT62-02032
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Watt: 20W Ngjyra: 6400K Fuçia ndriçimit: 1600lm Përmasat: 115mmx150mm Volt: 220-240V Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: xham dhe alumin Ngjyrë: e hirtë Garancion: 2 vite Ndriçuesit LAMBARIO LED reflektor, rezistentë ndaj ujit, gjejnë përdorim të madhë në ambinete të hapura me lagështi. ..
LT62-02012 LT62-02012
7-15 ditë
Brendi: Lambario
Watt: 20W Ngjyra: 4200K Fuçia ndriçimit: 1600lm Përmasat: 115mmx150mm Volt: 220-240V Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: xham dhe alumin Ngjyrë: e hirtë Garancion: 2 vite Ndriçuesit LAMBARIO LED reflektor, rezistentë ndaj ujit, gjejnë përdorim të madhë në ambinete të hapura me lagështi. ..
Prej 1 deri 3 nga 3 (1 faqe)