Elteco
Shporta

Senzor

Brendi: Lambario
Watt: 1000W Volt: 220-240V Amper: 6A Shkalla e mbrojtjes: 44 IP Materiali: termoplastikë Modeli: Photocell Ngjyra: e bardhë Mode; Montimi: jashtë ndriçuesit Garancion: 2 vite Senzorët LAMBARIO lexojnë ndryshimet ditë-natë dhe kur lidhen me ndriçues ndizet drita në bazë të errësimit, pa p..
Prej 1 deri 1 nga 1 (1 faqe)