Elteco
Shporta

Modeli projektues

Brendi: Fumagalli
Shtyllë e lartë Lartësia: 2500mm Materiali: resinë Ngjyrë: e zezë Garancioni: 5 vite Modeli: projektues..
Brendi: Fumagalli
Watt: 1x30W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 480mmx715mm Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: resinë Ngjyrë: e hirtë Modeli: projektues Garancioni: 5 vite FUMAGALLI sjellë linjën Project të ndriçuesve të cilët montohen mbi tokë, gjejnë përdorim si ndriçim i jashtëm për kopshte dhe parqe..
Brendi: Fumagalli
Watt: 1x30W Fyti: E27 Tipi: LED Ngjyra dritës: 4000K Volt: 220-240V Përmasat: 350mmx530mm Shkalla mbrojtëse: 65 IP Materiali: resinë Ngjyrë: e zezë Modeli: projektues Garancioni: 5 vite FUMAGALLI sjellë linjën Project të ndriçuesve të cilët montohen mbi tokë, gjejnë përdorim si ndriçi..
Prej 1 deri 3 nga 3 (1 faqe)