Elteco
Shporta

Shirita LED

Watt: 360W Amper:30A Volt: 220-240/12V Materiali: Alumin Ngjyra: e hirtë Garancion: 2 vite..
Watt: 500W Amper: 40A Volt: 220-240/12V Materiali: Alumin Ngjyra: e hirtë Garancion: 2 vite..
Watt: 15W Ngjyra: Amber Fuqia ndriçimit: 35lm/LED Modeli: LED 2835 LED/M: 240 LED Volt: 12VDC Garancion: 3 vite Shiritat LED janë ndriçues..
Watt: 16W Ngjyra: 4200K Fuqia ndriçimit: 35lm/LED Modeli: LED 2835 LED/M: 240 LED Volt: 12VDC Garancion: 3 vite Shiritat LED janë ndriçues..
Brendi: Lambario
Watt: 4.8W Ngjyra: 4200K Fuqia ndriçimit: 22lm/LED Modeli: LED 2835 LED/M: 60LED Volt: 12VDC Garancion: 3 vite Shiritat LED janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madh në ambiente të mbrendshme. Si produkt LED, kursejnë energji deri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit të parë A. ..
Brendi: Lambario
Watt: 16.8W Ngjyra: CCT (3000K, 4200K, 6400K) Fuqia ndriçimit: 25lm/LED Modeli: LED 2835 LED/M: 120 LED Volt: 24VDC Garancion: 3 vite Shiritat LED janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madh në ambiente të mbrendshme. Si produkt LED, kursejnë energji deri në 80% , rangohen në kategor..
Brendi: Lambario
Watt: 18W Ngjyra: 4200K Fuqia ndriçimit: 35lm/LED Modeli: LED 2110 LED/M: 350 LED Volt: 24VDC Garancion: 5 vite Shiritat LED janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madh në ambiente të mbrendshme. Si produkt LED, kursejnë energji deri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit të parë A...
Brendi: Lambario
Watt: 18W Ngjyra: 3000K Fuqia ndriçimit: 35lm/LED Modeli: LED 2110 LED/M: 350 LED Volt: 24VDC Garancion: 5 vite Shiritat LED janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madh në ambiente të mbrendshme. Si produkt LED, kursejnë energji deri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit të parë A...
Brendi: Lambario
Watt: 18W Ngjyra: 3000K Fuqia ndriçimit: 35lm/LED Modeli: LED 2835 LED/M: 240 LED Volt: 24VDC Garancion: 3 vite Shiritat LED janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madh në ambiente të mbrendshme. Si produkt LED, kursejnë energji deri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit të parë A..
Brendi: Lambario
Watt: 10W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 20lm/LED Modeli: LED 2835 LED/M: 120 LED Volt: 24VDC Garancion: 3 vite Shiritat LED janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madh në ambiente të mbrendshme. Si produkt LED, kursejnë energji deri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit të parë A..
Brendi: Lambario
Watt: 72W Amper: 2A Volt: 12V Modeli: me kontroller Materiali: Alumin Ngjyra: e bardhë Garancion: 2 vite Amplifieret shërbejne për lidhjen e shiritave LED në bazë te fuqis dhe kapacitetit për ndriçim të hapësirës suaj per bartjen e ngjyrave në shiritat LED RGB ne lidhjen e tyre njëri pas tje..
Brendi: Lambario
Watt: 350W Amper: 14.5A Volt: 220-240/24V Materiali: Alumin Ngjyra: e hirtë Garancion: 2 vite Tranformatorët shërbejne për lidhjen e shiritave LED në bazë te fuqis dhe kapacitetit për ndriçim të hapësirës suaj...
Prej 1 deri 12 nga 36 (3 faqe)