Elteco
Shporta

LA11-00513

LA11-00513
LA11-00513
LA11-00513
LA11-00513
LA11-00513
LA11-00513
LA11-00513

Detajet:

Watt: 5w
Ngjyra: 6400K
Fuçia ndriçimit: 410lm
Fyti: E14
Modeli: P45
Përmasat: 80mmx45mm
Volt: 220-240v
Garancion: 2 vite
Poçat LED nga LAMBARIO janë llambat më ekonomike në treg dhe bëjnë pjesë në kategorinë A, të cilat kursejnë mbi 80% të energjisë elektrike krahasuar me poçat e thjeshtë e të zakonshëm. Si produkt primar themelor, poçat LED LAMBARIO gjejnë përdorim në ambiente të mbrendshme për ndriçim në çdo ambient.